کدام پیتزای خانگی خاصیت درمانی دارد؟

دانشمندان به تازگی پی برده‌اند که یکی از چاشنی‌های متداول که در تهیه‌ی پیتزا مورد استفاده قرار می‌گیرد می‌تواند به عنوان یک "مکمل دارویی" برای رفع مشکلات گوارشی در فصل زمستان به کار رود.

در این پست از مجله اینترنتی کولاک مطلبی در مورد

کدام پیتزای خانگی خاصیت درمانی دارد؟

ارائه شده است ، در صورتی که محتوای این پست مورد توجه تان واقع شده است، می توانید برای مشاهده مطالب بیشتر در این موضوع به دسته بندی

غذاهای ایرانی

مجله اینترنتی کولاک مراجعه کنید .

دانشمندان به تازگی پی برده‌اند که یکی از چاشنی‌های متداول که در تهیه‌ی پیتزا مورد استفاده قرار می‌گیرد می‌تواند به عنوان یک “مکمل دارویی” برای رفع مشکلات گوارشی در فصل زمستان به کار رود.
گفتنی است، این چاشنی که “پونه‌ی کوهی” است دارای یک ماده‌ی شیمیایی به نام “کارواکرول” است که می‌تواند در مقابل نوروز ویروس‌ها بسیار موثر باشد. بررسی‌ها نشان می‌دهند، نوروز ویروس‌ها یکی از شایع‌ترین مسمومیت‌های منتقل شده از طریق غذا به انسان است و به ویژه درمحیط‌های شلوغ قابلیت سرایت بالایی دارد.

پونه کوهی از بهترین گیاهان تقویت کننده به شمار می رود مصرف پونه کوهی کار روده ها را منظم می کند درد معده و بی اشتهایی را تسکین می دهد و برای ناراحتی های کبدی بسیار موثر است دم کرده پونه برای اسهال اسهال خونی و اسهال های باسیلی و همچنین ناراحتی های عصبی اختلالات گوارشی مفید و موثر است.

دم کرده پونه تقویت کننده خوبی است اگر گاهی پس از صورف غذا در معده احساس سنگینی نمودید و یا غذا را ترش کردید و یا به کلی ناراحت شدید می توانید از این دم کرده استفاده کنید.
دانشندان خوردن پیتزا به دلیل دارا بودن این ماده‌ی “ضد عفونی کننده‌ی دستگاه گوارش” را به میزان کم توصیه می کنند و برای سلامت پیتزا توصیه می‌کنند افراد از پیتزاهای خانگی و بدون “سوسیس و کالباس” استفاده نمایند.

این پست توسط بخش غذاهای ایرانی مجله کولاک گردآوری شده است , امیدواریم از مطالعه مطلب

کدام پیتزای خانگی خاصیت درمانی دارد؟

استفاده کافی برده باشید، از شما دعوت می شود از مطالب مرتبط با این پست دیدن فرمایید .

مطالب مرتبط

مطالب جذاب از سراسر وب :

loading…


loading…


نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

طراحی سایت