سبک زندگی

آموزش تصویری سالاد سیب زمینی با زودپز

مجله اینترنتی کولاک:اگر وقت کافی ندارید و به دنبال یک روش سریع برای درست کردن یک غذای خوشمزه برای ناهار یا شام هستید پیشنهاد می کنم دستور تهیه سالاد سیب زمینی در زودپز را یاد بگیرید.در ادامه همراه ما باشید.

 

 

 

مواد مورد نیاز:

۱ پیمانه آب
۵ عدد سیب زمینی بزرگ خرد شده به شکل مکعبی
نصف یک عدد پیاز خرد شده
۵ عدد تخم مرغ
۱ پیمانه سس مایونز
¼ پیمانه سس باربیکیو
نمک و فلفل

 

دستور تهیه سالاد سیب زمینی

آب را داخل زودپز بریزید و سبد بخارپز را داخل آن قرار دهید. سیب زمینی ها و پیازهای خرد شده را اضافه کنید و تخم مرغ ها را روی آن ها قرار دهید. سوپاپ زودپز را ببندید و اجازه دهید مواد به مدت ۵ دقیقه با فشار بالا پخته شود.

سپس سوپاپ را باز کنید و اجازه دهید فشار داخل زودپز کم شود.

 

تخم مرغ ها را داخل آب سرد قرار دهید تا سرد شود. سیب زمینی و پیازها را داخل ظرف دیگری بریزید و سس مایونز، سس باربیکیو و نمک و فلفل را اضافه کنید.

 

 

تخم مرغ ها را بعد از سرد شدن پوست بگیرید و به چهار قسمت کنید. تخم مرغ ها را به سالاد اضافه کنید. نمک و فلفل را به سالاد اضافه کنید و سالاد را داغ سرو کنید.

 

 

این سالاد سیب زمینی را می توانید در یخچال به مدت ۵ روز نگهداری کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا