تلویزیونسریالسریال‌ایرانی

اسامی بازیگران و نقش هایشان در سریال تاریکی شب روشنایی روز + بیوگرافی

مجله اینترنتی کولاک: سریال تاریکی شب روشنایی روز در ژانری عاشقانه و در بستری تاریخی رخ می دهد.

تاریکی شب روشنایی روز

تا به امروز موضوع دوست داشتن و عشق دستمایه ساخت آثار تلویزیونی متعددی شده که اتفاقا هم با اقبال مخاطبان روبه رو شده است. این بار حجت قاسم زاده اصل که آخرین ساخته اش با نام یادآوری از تلویزیون پخش شده، دست روی یک عشق ۴۰ ساله گذشته است.

او با ساخت مجموعه تلویزیونی تاریکی شب روشنایی روز روایتگر داستان زندگی شخصی به نام بهنام طریقت است که سالها پای عشقش می ایستد و وفادار می ماند. نقش جوانی این شخصیت را روزبه حصاری و نقش میانسالی اش را فرهاد قائمیان بازی می کنند، فرخ نعمتی، سیدمهرداد ضیایی، احسان امانی، امیرحسین مدرس، حمیدرضا آذرنگ، روزبه حصاری، سام کبودوند، پرویز پورحسینی، ناصر ممدوح، سید جلال فاطمی، رضا امامی و… دیگر بازیگرانی هستند که در این مجموعه بازی می کنند.

قاسم زاده کارگردان سریال تاریکی شب روشنایی روز  اصل علاوه بر کارگردانی نگارش فیلمنامه این سریال را به عهدهداشته است. تاریکی شب روشنایی روز به دور از ساخته های قبلی این کارگردان نیست و تنها تفاوتش در این است که اندکی پس زمینه سیاسی دارد، اما داستان، داستان زندگی آدم هایی است که فرصت زندگی از آنها دریغ شده است.

البته همه کارگردان ها دنیای خاص خودشان را دارند و قاسم زاده هم با دنیای خودش آثارش را می سازد. او تا  امروز با ساخت آثاری همچون تنهایی، از شنبه تا پنجشنبه کسوف، قصه ها و واقعیت، تباهی، پیدا و پنهان، یک داستان کوتاه و چند داستان دیگر، تردستی و … تلاش کرده به جزئیات زندگی توجه ویژه ای داشته باشد، به همین دلیل مخاطب در همه آثارش شاهد جزئیاتی است که هر روز بی تفاوت از کنار آنها عبور می کند، اما قاسم زاده تلاش می کند به این موارد توجه کند و در آثارش جاری و ساری باشد. حال باید نشست و دید که او با ساخت مجموعه تاریکی شب روشنایی روز چطور می تواند نظر مخاطبان را  جلب کند.

سریال تاریکی شب روشنایی روز + بیوگرافی

دورهمی خانواده

نخ تسبیح سریال تلویزیونی تاریکی شب روشنایی روز، مجموعه ای از تجربه های زیستی و دریافت های زندگی از نگاه حجت قاسم زاده اصل است به گفته وی مخاطبان با تماشای سریال می توانند شاهد مفاهیمی همچون وفاداری و سر پیمان ماندن باشند.

سریال تاریکی شب روشنایی روز روایتگر زندگی بهنام طریقت است که با تنهایی هایش کنار آمده است. او خانواده گرمی دارد، اما حسرت های گذشته دور زندگی اش، دست از سرش برنمی دارد. همه آدم ها باید زمانی تصمیم بگیرند بین معروف بودن، محبوب بودن و مفید بودن یکی را انتخاب کنند و شخصیت داستان سریال، مفید بودن را برگزیده است.

در مجموع این سریال داستانی عاشقانه دارد که در بستری سیاسی تاریخی رخ می دهد. داستان عشقی که سیاست تباهش کرده است. یکی از ویژگی های قاسم زاده اصل این است که به مفهوم دورهمی در خانواده خیلی توجه می کند و همیشه در آثارش این موضوع پررنگ است. او در این باره تاکید می کند خیلی خانواده دوست و وابسته به خانواده است و همیشه جمع خانوادگی برایش ارجحیت دارد و اعتقاد دارد خانواده باید پشتیبان لحظات اشتباه زندگی یکدیگر باشند و از هم حمایت کنند. بنابراین این کارگردان در مجموعه تاریکی شب روشنایی روز هم یک خانواده حامی را به تصویر می کشد، خانواده ای که با وجود همه مشکلات یکدیگر را تنها نمی گذارند، زیرا خانواده مهم ترین نهاد هرجامعه است و در این سریال سعی شده در لایه های مختلف به این مفاهیم پرداخت شود.

اتفاقات اجتماعی زمان سریال تاریکی شب روشنایی روز مربوط به دهه ۵۰ و زمان حال می شود و به شکل موازی در قصه روایت می شود. ضمن این که اتفاقات سیاسی و اجتماعی آن روزگار در تار و پود قصه دیده می شود.

قاسم زاده از آن دست کارگردانان است که نسبت به شخصیت های فرعی قصه هم بی تفاوت نیست و در این سریال همچون ساخته های قبلی اش هریک از این کاراکترها قصه های خودشان را دارند، حتی اگر بازیگری در تک سکانس حضور داشته باشد باز هم مخاطبان داستان او را خواهند دید و بی هدف در قصه نیست.

قاسم زاده هفت ماه مشغول نوشتن فیلمنامه این سریال بوده و دو بار هم بازنویسی کرده است. او هیچ وقت هنگام نگارش به بازیگران فکر نمی کند و در مرحله پیش تولید برای هر نقش چند نامزد انتخاب می کند. او نقش جوانی بهنام طریقت، قهرمان قصه را در جوانی به روزبه حصاری سپرد و میانسالی را به فرهاد قائمیان قائمیان که تا به امروز در سه اثر قاسم زاده با او همکاری داشته است. حصاری هم در سریال یادآوری ساخته این کارگردان نقش جوان اول قصه را به عهده داشت.

البته انتخاب این دو بازیگر برای این کاراکتر دشوار بود، چرا که باید بازیگرانی انتخاب شوند که بتوانند برای نقش انرژی لازم را بگذارند. با توجه به اینکه بخشی از قصه در دهه ها می گذرد، عوامل سازنده این سریال تلاش کردند شکل تهران واقعی را طراحی و اجرا کنند تا برای مخاطب هم جذابیت لازم را داشته باشد.

طهماسبی در نقش خواهر بهنام

مائده طهماسبی بازیگر سریال تاریکی شب روشنایی روز جزو بازیگران بسیار گزیده کار است، به ویژه در تلویزیون و سینما. او تلاش می کند نقش هایی را بپذیرد که او را به چالش دعوت کند. از سریال های تلویزیونی او می توانیم به پرده نشین، مرگ تدریجی یک رویا، نون و ریحون، شمس العماره، قرارگاه مسکونی و … اشاره کنیم.

او در سریال تاریکی شب روشنایی روز، نقش اکرم خواهر بهنام طریقت را بازی می کند. اکرم حس عاشقانه به برادرش دارد و با توجه به این که برادرش در گذشته درگیر مشکلات زیادی شده، به همین دلیل نسبت به او حس همراهی، محافظت و عشق دارد.

از سوی دیگراکرم یک دختر دارد. گرچه از زندگی با شوهرش راضی نیست و تن به ازدواج اجباری داده، اما مدیر و مدبر بوده و زندگی را ساخته است.

اکرم برادر دیگری هم دارد که فلج است که این نقش را فرخ نعمتی بازی می کند. در مجموع، مثلث اکرم و دو برادرش فضای جالبی دارد، زیرا این سه نفر شخصیت های مختلفی دارند که هر کدام از آنها با مسائل خودشان دست و پنجه نرم می کنند.

بازی در تاریکی شب روشنایی روز، نخستین همکاری طهماسبی با قاسم زاده است و دلیل پذیرش نقش هم آماده بودن فیلمنامه ،حضور بازیگران حرفه ای و این که قصه را دوست داشته است.

نقس همسر طهماسبی را در این سریال بهرام ابراهیمی بازی می کند که قبلا تجربه همکاری با او را در فیلم سینمایی مارمولک به کارگردانی کمال تبریزی داشته است، با فرخ نعمتی هم قبلا کار کرده بود، اما نخستین همکاری اش با قائمیان بوده است، نقش دختر کرم را بهاران بنی احمدی بازی می کند.

منبع: جام جم

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا