علم و تکنولوژی

آیا ماجرای ترسا فیدالگو واقعیت دارد ؟ راز ترس کاربران از روح سرگردان ترسا فیدالگو

آیا ماجرای ترسا فیدالگو واقعیت دارد ؟ راز ترس کاربران از روح سرگردان ترسا فیدالگو چیست همه چیز درباره پدیده روح سرگردان و ترس کاربران شبکه اجتماعی. «من ترسا فیدالگو هستم و اگر این پیام را ۲۰ بار بازنشر نکنید برای همیشه با شما خواهم بود، دختری این هشدار را نادیده گرفت و مادرش ۲۹ روز بعد درگذشت». این پیامی است که در روزهای اخیر هزاران بار در اینستاگرام، واتس اپ و دیگر شبکه های اجتماعی بازنشر شده و نشان از بازگشت شخصیت مرموز ترسا فیدالگو (Teresa Fidalgo) دارد. بازگشت ترزا فیدالگو در کنار شخصیت های ترسناک مرموزی مانند مرد باریک اندام و دیگر ارواح خبیثه نشان می دهد که علاقه به اینترنت فرارتر از مرزهای فرهنگ عمومی است.

ماجرای ترسا فیدالگو واقعیت دارد
ماجرای ترسا فیدالگو واقعیت دارد

داستان ترسا فیدالگو

همه چیز با یک تصادف اتومبیل در نزدیکی سنترا، پرتغال در سال ۱۹۸۳ آغاز شد، تصادفی که در آن دختری به نام ترسا فیدالگو درگذشت. ۲۰ سال بعد از این حادثه، در ۱۲ جولای ۲۰۰۳ ویدیویی در اینترنت منتشر شده و صدها هزار بار بازنشر شد. در این ویدیو، گروهی سه نفره در حالی رانندگی در شبی تاریک در مورد ارواح و اینگونه موجودیت ها حرف می زنند که ناگهان متوجه زن جوانی می شوند که در کنار جاده در حال راه رفتن است. آن ها از این زن دعوت می کنند که سوار خودرویشان شود تا او را به مقصد برسانند. زن مورد نظر که چهره جذاب و زیبایی دارد در طول مسیر به نقطه ای از جاده اشاره کرده و می گوید که در این نقطه تصادف کرده و جان باخته است. بلافاصله چهره او پوشیده از خون شده و جیغ می زند، در ادامه خودرو تصادف می کند.

بر اساس اطلاعاتی که در زیرنویس این ویدیو وجود دارد، دو مسافر این اتومبیل، یک زن و یک مرد، جان باخته و نفر سوم که دیوید نام دارد به شکل معجزه آسایی زنده می ماند اما هیچگاه در مورد اتفاقاتی که آن شب رخ داده توضیح نمی دهد. نیروهای پلیس دریافتند که دختری به نام ترسا فیدالگو در سال ۱۹۸۳ در همین نقطه در اثر تصادف خودرو جان باخته است.

واقعیت داستان ترسا فیدالگو

اگر چه ویدیو منتشر شده واقعی است اما به نظر می رسد که داستانی که در کنار این ویدیو روایت می شود ساختگی باشد و تنها نتیجه نبوغ یک نویسنده است. این داستان توسط یک نویسنده و فیلمساز به نام دیوید ربوردائو، اهل پرتغال، ساخته و پرداخته شده که نام فیلم خود را A Curva نام نهاده است. در مصاحبه با یک کانال خبری محلی، نویسنده و تهیه کننده این فیلم می گوید که داستان مذکور ساختگی بوده و واقعی نیست. به نظر می رسد که این داستان نیز شبیه افسانه های بانوی سفیدپوش باشد که سال هاست در سراسر جهان شنیده می شود. بدین ترتیب می توان گفت که پیامی که این روزها در اینترنت بازنشر شده، با این محتوا که اگر این پست را برای ۲۰ نفر دیگر نفرستید یا ۲۰ بار بازنشر نکنید برای همیشه در کنار شما خواهم خوابید، کاملاً ساختگی و غیرواقعی بوده و اگر کسی آن را برای شما ارسال کرد می توانید آن را نادیده گرفته و به دوستان و اطرافیانتان نیز نادرست بودن این ادعا را گوشزد کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا