سبک زندگی

معرفی چهار باغ تهران؛ از میدان بهارستان تا شمیران

معرفی چهار باغ تهران از میدان بهارستان تا شمیران معرفی بوستان ها و باغ های معروف تهران برای گردشگری به همراه اطلاعات خواندنی و آدرس این باغ ها. اگر در یک روز پر ترافیک و خسته کننده تهران هوس گشت و گذار در طبیعت و باغ را کردید، دلیل ندارد که خود را از آن محروم کنید! در تهران باغ هایی هست که شاید هنوز خیلی ها نتوانسته اند آن را کشف کنند! ۴ باغی که به معرفی آنها خواهیم پرداخت در چهار نقطه مختلف شهر تهران هستند و پذیرای شما

باغ ایرانی
معرفی چهار باغ تهران
معرفی چهار باغ تهران
بوستان باغ ایرانی همان طور که از نامش پیداست، براساس الگوی باغ ایرانی طراحی و ساخته شده است. الگوی باغ ایرانی، آنقدر در دنیای طراحی و معماری باغ ها دارای ظرفیت های زیباشناسی ارزنده بوده که در دنیا، این سبک کاملا منحصر به فرد و با نام ایران شناخته می شود. حتی ساختمانی که درواقع رستوران و کافی شاپ این مجموعه است هم نمونه ای از بناهای قدیم تهران است. این باغ، حفاظ دارد و از ساعت ۷ صبح تا ۱۲ شب، پذیرای بازدید علاقه مندان است و بازدید از آن برخلاف دیگر بوستان های تهران، شبانه روزی نیست.
خبر خوب اینکه این مکان بهینه سازی شده و معمولا جسمی- حرکتی بدون محدودیت های شهری می توانند در محیط زیبای باغ تردد کنند. باغ ۳ ورودی دارد که هر ورودی نگهبان دارد. حوض های متعدد، سبک هندسی قرارگیری درختان و همچنین حوض وسیع و فواره، عمارت یا کوشک در وسط باغ و رعایت تقارن ها در طراحی، زیباترین باغ تهران را به مقصدی خاص برای گردشگران طبیعت پایتخت تبدیل کرده است.
 نشانی: خیابان شیخ بهایی شمالی، ۲۰ متری پیروزان، کوچه شهید صابری
 باغ نگارستان
باغ های تهران؛ از باغ ایرانی تا باغ نگارستان
باغ نگارستان یکی از بناهای قدیمی و ارزشمند تهران قدیم است که به دستور فتحعلی شاه قاجار ساخته شد. این بنا چه از نظر تاریخچه، معماری و هنر به کاررفته در ساخت آن و چه از نظر موقعیت کنونی و آثاری که در موزه های آن به نمایش درآمده، اهمیت بسیار زیادی دارد و مکانی است که شما می توانید آرامشی بی حد و وصف را در آن بیابید.
به محض پاگذاشتن در باغ حس و حال خانه های قدیمی سراسر وجودتان را پر می کند. در این باغ می توانید از موزه کمال الملک دیدن کنید، از خوردن صبحانه در کافه طهرون و در زیربنای زیبایی که با الهام گرفتن از حافظیه شیراز بنا شده، لذت ببرید، از موزه ها و بناهای دیگری که در آنها گالری و نمایشگاه های موقت برپا می شود، دیدن کنید و از فضای آرامش بخش باغ با معماری یک باغ ایرانی لذت ببرید و برای لحظاتی هم که شده، از شلوغی و هیاهوی شهر دور باشید.
 نشانی: میدان بهارستان، خیابان دانشسرا، خیابان شریعتمدار رفیع
باغ موزه هنر ایرانی
باغ های تهران؛ از باغ ایرانی تا باغ نگارستان
باغ موزه هنر ایرانی در منطقه الهیه قرار گرفته و بافت آن کاملا با خانههای قدیمی در آن منطقه هماهنگی دارد. در طراحی این باغ از باغ فین کاشان الهام گرفته شده و یک بنای کاملا مرمت شده است. وجود درختان سر به فلک کشیده، جوی های پرآبی که از هر سو روانه هستند و صدای خوش پرندگان و… باعث می شود این مکان یک مکان عالی برای ملاقات های بهاری شما با دوستانتان باشد. مخصوصا اینکه میان درختان سبز باغ میزهایی چیده شده که خبر از وجود کافه ای در انتهای باغ دارد.
می توانید به ساختمان قدیمی با شیشه های رنگی که اصالت خانه های ایرانی را دارد، هم سری بزنید و از نمایشگاهی که در آن برقرار است دیدن کرده و روحتان را نیز تغذیه کنید. در فضای اطراف کافه انتهای باغ، آخر هفته ها بوفه صبحانه متنوعی چیده می شود که امتحان کردن آن خالی از لطف نیست. آرامش این باغ موزه هر کسی را تحت تاثیر قرار می دهد.
 نشانی: میدان تجریش، خیابان مقصودبیک (شهید دربندی)، کوچه دکتر حسابی، شماره ۱۰
باغ موزه مینیاتور
معرفی چهار باغ تهران ( عکس)
معرفی چهار باغ تهران ( عکس)
کشور عزیزمان ایران جاذبه های گردشگری فراوانی دارد اما برای بسیاری از ما این فرصت ایجاد نمی شود که به همه شهرهای دیدنی ایران سر بزنیم و از آثار باستانی ارزشمندشان دیدن کنیم. باغ موزه مینیاتور تهران اولین موزه مینیاتوری کشور است که در سال ۱۳۹۲ به همین منظور افتتاح شده و محیطی بسیار دلنشین دارد که متاسفانه به دلیل تبلیغات کم و نامناسب، کمتر شهروندی در پایتخت حتی اسم آن را شنیده است.
شاید سرزدن به هر ۱۲ اثر تاریخی ایران که در سازمان یونسکو به ثبت جهانی رسیده، در یک روز کاری ناممکن به نظر برسد، اما شما با سر زدن به باغ موزه مینیاتور می توانید ماکت های مینیاتوری این آثار را که با دقت و ریزه کاری ساخته شده اند، ببینید.
این باغ موزه با زمینی به مساحت حدودا ۳ هکتار، کاملا هندسه باغ های ایرانی را دارد و در دل خود ماکت هایی از ۱۲ اثر تاریخی ایرانی جای داده که کار دست هنرمندان ایرانی است. با قدم زدن در این باغ موزه ضمن دیدن این ماکت های مینیاتوری می توانید حس و حال باغ های ایرانی را کاملا درک کنید و لذت ببرید.
 نشانی: خیابان جانبازان غربی، نبش بزرگراه امام علی (ع)

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا