دانلود سریال هیولا
اخبار داغ

فهرست مواد خوراکی کشنده که شاید ندانید

مجله اینترنتی کولاک ، ترجمه: پردیس کیانی

غذا برای زنده ماندن ضروری است. بسیاری از تعطیلات های ما و خاطرات پرطرفدارمان در مورد غذا ساخته شده اند. این که شما از خوردن بسیاری از غذاها لذت می برید اصلا بد نیست اما خوب است که این فهرست را به خاطر بسپارید تا لااقل با احتیاط بیشتری آنها را مصرف کنید.

این لیست به غذاهای رایجی که دارای ترکیبات سمی هستند، اگر به درستی آماده نشوند، سمی هستند و برخی از نکاتی که ممکن است در هنگام مسافرت به وجود آید، می پردازد.

چند مواد خوراکی کشنده

 

 جوز هندی

جوز هندی ادویه ای محبوب است که در کارائیب و اندونزی رشد می کند. شبیه به گردویی کوچک است و طعمی گرم، شیرین و تند و تیز را به غذا اضافه می کند.یک قاشق چای خوری جوز هندی خام باعث افزایش ضربان قلب، حالت تهوع، خشکی دهان و استفراغ می شود. نکته: ادویه جوز هندی در دسته ادویه خام نیست.این به ندرت کشنده است اما ممکن است علائمی که گفته شده چند روز طول بکشد و در نهایت موجب کشته شدن فرد شود.

قارچ

اکثر مردم همه چیز را درباره خوردن قارچ وحشی می دانند. این قارچ ها ممکن است فوق العاده سمی باشند و حتی کارشناسان هم نمی توانند به راحتی قارچ سمی و غیر سمی را از هم تشخیص دهند.مسمومیت با قاچر سمی می تواند علائمی شامل آسیب به کلیه، تهوع، استفراغ، گرفتگی و اسهال را به دنبال داشته باشد.برخی از قارچ ها کشنده هستند و به عنوان عامل مرگ در چندین فرد مهم در تاریخ از جمله امپراتور کلودیوس، تزار و پاپ شناخته شده اند. همیشه سعی کنید قارچ را از فروشگاه مواد غذایی تایید شده تهیه نمایید.

لوبیا قرمز

چه کسی می دانست که لوبیای قرمز واقعا می تواند سمی باشد؟ به نظر می رسد آنها حاوی یک گلیکوپروتئین به نام لکتین هستند. این پروتئین سلول ها را در معده شما می کشد که منجر به تهوع شدید، اسهال و استفراغ می شود.راه جلوگیری از مسمومیت با لوبیا قرمز بسیار آسان است. اگر از لوبیای خشک استفاده می کنید، آنها را حداقل ۵ ساعت در آب خیس کنید. این امر به ویژه مهم است اگر شما در حال پخت و پز لوبیا قرمز روی اجاق گاز با حرارت آهسته هستید.

سیب

اگر یادتان باشد ملکه وحشی در سفید برفی با سیب اقدام به قتل او کرد. سیب به طور طبیعی شامل سیانید، یک ماده بسیار سمی است. سیانید در دانه سیب موجود است بنابراین مطمئن شوید که از خوردن هسته آن اجتناب کنید.این باعث می شود که بسیاری از سیب ها سمی شوند اما چگونه می توانید از سم آن دور بمانید؟یک مشکل جدی تر این است که آفت کش ها به پوست سیب می چسبند بنابراین بهترین راهکار این است که میوه را بشویید و پوست آن را جدا کنید.

ماهی پوفر

اگر به ژاپن سفر کنید، غذاهای بسیار متفاوتی را تجربه خواهید کرد. یکی از این غذاها ماهی پوفر است که اگر به درستی آماده نشود، می تواند موجب فلج شدن یا حتی مرگ شود.اندام های کبدی و داخلی این ماهی بسیار سمی هستند. بعضی از سرآشپزها فقط کبد را به اندازه کافی برای شما طبخ می کنند تا روی زبان خودتان کمی احساس گز گز کنید. بیش از حد آن ممکن است باعث شود شما بمیرید!این نوع ماهی علائمی از سوزش تا فلج را به دنبال خواهد داشت پس مطمئن شوید که کدام ماهی اقیانوس را می خورید و اجازه دهید حتما افراد متخصص آن را برایتان طبخ کنند.

عسل

عسل غیر پاستوریزه ممکن است شامل آلکالوئیدها پیررولیزیدین باشد اگر زنبورها شهد یا گرده را از گیاهانی نادرست جمع آوری کنند. PA  ها می توانند به سیروز کبدی و سرطان منجر شوند. PA  ها در فرآیند پاستوریزه شدن حذف می شوند.مسئله دیگر عسل بوتولیسم است. بوتولیسم در دوزهای کوچک هم بسیار مرگبار است اما میزانش در عسل به اندازه کافی کم است که بزرگسالان سالم می توانند آن را بخورند.اما کودکان زیر دوازده ماه هرگز نباید خوراکی های آغشته به عسل را مصرف کنند.

کرفس

چه چیزی ممکن است در مورد کرفس کشنده باشد؟شما می توانید بیش از ۶۴ ماده شیمیایی مختلف در کرفس پیدا کنید. همانطور که کرفس رشد می کند، آب زیادی از زمین گرفته می شود و آب دارای انواع مختلفی از آفت کش هاست.با علم به این قضیه ممکن است بخواهید به نفع خودتان عمل کنید و کرفس آلی را خریداری کنید.

بلوبری

دیگر محصولی که دارای آفت کش ها و مخلوط های کود می باشد، انواع توت ها است. از آنجا که انواع توت ها برای حشرات محبوب هستند، کشاورزان از بسیاری از آفت کش ها و کودها برای تولید و پرورش محصولات خود استفاده می کنند.بلوبری حاوی ۵۲ سم مختلف شناخته شده یا مشکوک به آسیب رساندن به مردم و محیط زیست است.عجیب و غریب این است که اگر شما توت های یخ زده را خریداری کنید خواهید دریافت که آنها میزان بسیار کمی آفت کش دارد. اگر می خواهید انواع توت ها را بخورید، بهتر است انواع یخ زده را خریداری نمایید.

فست فود

این اختراع آمریکایی قاتل اصلی انسان است. فست فودها طعم و جذابیت خوبی دارند و خصوصیاتشان چربی بالا، کالری بالا، بسیار پردازش شده و ارزان بودن است. غذاهای فوری به طور مستقیم با کلسترول بالا، دیابت و چاقی همراه است که منجر به بیماری قلبی می شود. بعضی از سرطان ها نیز می توانند به نگهدارنده های فست فود و پردازش مرتبط شوند.به طور بالقوه اجتناب از خوردن فست فودهای مرگبار می تواند زندگی شما را نجات دهد!

 

منبع:hhdresearch

 

وبگردی

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
طراحی سایت
بستن