گوناگون

تبلت دانش آموزی چیست؟ چطور می توان تبلت و سیمکارت دانش آموزی گرفت؟

تبلت دانش آموزی چیست؟ چطور می توان تبلت و سیمکارت دانش آموزی گرفت؟ راهنمای خرید تبلت و سیمکارت ویژه دانش آموزان را در این مطلب بخوانید. با شیوع ویروس کرونا و ممنوعین حضور دانش آموزان و معلمان در مدرسه، کلاس های درس مجازی جایگزین کلاس های مدرسه شدند. با بخشنامه وزارت آموزش و پرورش و راه اندازی شبکه شاد حالا بسیاری از دانش آموزان باید برای یادگیری دروس از اپلیکیشن شاد استفاده کنند. در این میان لزوم استفاده از اینترنت و تبلت برای دانش آموزان احساس می شود.

تبلت و سیمکارت دانش آموزی
تبلت و سیمکارت دانش آموزی

تبلت وسیله ای سبک و راحت و قابل حمل با امکان دسترسی آسان به اینترنت از طریق Wifi و یا GPRS (در تبلت های سیم کارت خور) برای انجام تحقیق ها و مطالب مورد نیاز درسی و مطالب علمی مورد نیاز دانش آموزان می باشد. از موارد دیگر استفاده از تبلت در امر آموزش می توان به قابلیت خواندن کتاب های الکترونیک در قالب Word و یا PDF اشاره کرد . بسیاری از نرم افزار های کاربردی برای آموزش و یادگیری مهارت ها از جمله آموزش زبان انگلیسی در تبلت قابل استفاده می باشند. از موارد دیگر استفاده دانش آموزان از تبلت می توان به مشاهده فیلم های آموزشی و نیز گوش کردن به فایل های صوتی و همچنین برای سرگرمی نام برد.

تبلتهای ارزان قیمت و زیر ۵۰۰ هزار تومانی که به تبلتهای دانش آموزی معروف هستند اگرچه نمی توانند در حد و اندازه تبلتهای گرانقیمت با کاربردهای متعدد ظاهر شوند اما از آنجا که نیاز اولیه کاربر را برای داشتن یک کامپیوتر جیبی که قابلیت اتصال به اینترنت را داشته باشد فراهم می کنند مورد استقبال خریداران تبلت قرار گرفته اند.

به گزارش ویبرو به نقل از مهر، بازار تبلتهای ارزان قیمت با توجه به کاربردی بودن این کالا و نیز با وجود کاهش قدرت خرید خانواده ها، بازار خوبی عنوان می شود و فروشندگان این تبلتها معتقدند که تبلتهای دانش آموزی مورد توجه بسیاری از خریداران قرار گرفته است.

انواع تبلت های دانش آموزی و قیمت:

مدل T7 کمپانی هیوندای که حدود ۵۰۰ هزار تومان

تبلت مرکوری ام تب استریک حدود ۵۰۰ هزار تومان

SmartTouch Life مدل TA701254 حدود ۲۰۰ هزار تومان

مدل Marshal ME-702 که حدود ۲۲۰ هزار تومان

سیمکارت دانش آموزی

مدیرروابط عمومی و امور بین‌الملل انارستان با اعلام واگذاری یک میلیون و ۴۰۰ هزار سیم‌کارت دانش‌آموزی تاکنون می‌گوید ویژگی سیم‌کارت‌های دانش‌آموزی این است که محیطی از اینترنت را در اختیار کودک و نوجوان قرار می‌دهد که ایمن و قابل کنترل است و درآینده نزدیک نیز امکان مدیریت تماس‌ها و پیام‌ها در این سیم‌کارت‌ها برای والدین فراهم خواهد شد.

مسعود صادقی در گفت‌وگو با خبرنگار پانا با اعلام رونمایی از اپراتور تین‌تاک در حاشیه نمایشگاه الکامپ اظهار کرد:‌ کار اپراتور تین‌تاک توسعه‌یافته‌تر از سیم‌کارت است و در واقع پوشش ارتباطی بر روی تمامی ارتباطات کودک ونوجوان دارد. در سیم‌کارت‌هایی که از سوی انارستان ارایه شده است، براساس امکاناتی که اپراتور همراه اول در اختیار قرارداده است برنامه‌ریزی‌هایی صورت گرفته است اما در مورد اپراتور تین‌تاک امکان برنامه‌ریزی این اپراتور وجود دارد.

وی اضافه کرد: اپراتور تین‌تاک می‌تواند فراتر از ارایه سیم‌کارت عمل کند و با برنامه‌ریزی‌های لازم خدمات ویژه‌تری را به کودکان و نوجوانان ارایه دهد.

واگذاری یک میلیون و ۴۰۰ هزار سیم‌کارت دانش‌آموزی

صادقی با اعلام واگذاری یک میلیون و ۴۰۰ هزار سیم‌کارت دانش‌آموزی از سوی شرکت‌ انارستان اظهار کرد:‌ تمامی این سیم‌کارت‌ها فعال است . یکی از قابلیت‌های تبلت دانش‌اموزی این است که به سیم‌کارت انارستان مجهز است و کاملا با آن هماهنگ است.

مدیرروابط عمومی و امور بین‌الملل انارستان تصریح کرد:‌ سیم‌کارت دانش‌آموزی همانند سیم‌کارت همراه اول است و هیچ تفاوتی با سیم‌کارت‌های دیگر ندارد و امکان تماس، مکالمه و پیامک را دارد. اینترنت آن نیز در سیم‌کارت‌هایی که از سال قبل ارایه شده است ۴G است که تلاش می‌شود اینترنت نسل چهار و نیم نیز ارایه شود.

محیط امن اینترنتی با سیم‌کارت و اینترنت دانش‌آموزی

وی افزود: مهمترین ویژگی سیم‌کارت انارستان امکان مدیریت والدین بر روی این سیم‌کارت‌هاست. در‌ آینده نزدیک تماس‌ها و پیامک‌های که از سوی کودک ارایه می‌شود از طریق فهرستی که والدین تعریف می‌کنند قابل کنترل خواهد بود. هم‌اکنون سیم‌کارت‌های انارستان مجهز به اینترنت ویژه کودک و نوجوان هستند که از اینترنت عمومی جدا شده است. مشابه این سیستم در کشورهای خارجی نیز وجود دارد به عنوان نمونه فضایی که فیس‌بوک یا یوتیوب‌کید برای کودکان در نظر گرفته است از فضای بزرگسالان جداست.

صادقی عنوان کرد:‌ کاری که اینترنت دانش‌آموزی با استفاده از سیم‌کارت انارستان انجام داده است، این است که محیطی از اینترنت را در اختیار کودک و نوجوان قرار می‌دهد که ایمن و قابل کنترل است.

وی با بیان اینکه تعریف کودک و نوجوان از ۶ تا ۱۸ سال و دقیقا در سال‌هایی است که کودک ونوجوان دوران تحصیل را طی می‌کنند، اظهار کرد:‌ اینترنت کودک و نوجوان که با عنوان رومانت مطرح است بر روی سیم‌کارت و اینترنت‌های خانگی قابل عرضه است. این اینترنت هم‌اکنون به صورت پایلوت در استان البرز روی اینترنت خانگی راه‌اندازی شده است و به زودی سراسری می‌شود.

صادقی تصریح کرد:‌ دریافت‌کنندگان سیم‌کارت دانش‌آموزی باید بین ۶ تا ۱۸ سال باشند و نکته مهم دیگر این است که در کشور ما فروختن سیم‌کارت به افراد زیر ۱۸ سال ممنوع است و با سیم‌کارت انارستان این فرصت برای دانش‌اموزان مهیاست که دارای سیم‌کارت شخصی خود باشند.

راه‌اندازی موتور جست‌وجوی دانش‌آموزی

مدیرروابط عمومی و امور بین‌الملل انارستان خاطرنشان کرد:‌ موتور جست‌وجوی کودک و نوجوان نیز راه‌اندازی شده است که از قابلیت‌های ویژه اینترنت کودک و نوجوان انارستان است و از آدرس romanet.ir قابل دسترس است. در این موتور جست‌وجو بر اساس فهرست سفیدی که پیوسته درحال به‌روز‌رسانی است از طریق فیلترینگ کیبورد و واژه‌یابی کار دسته‌بندی را انجام می‌دهد و نتایج جست‌وجو مطابق و مناسب سن کودک و نوجوان است.

وی افزود: سرچ در سایر موتورهای جست‌وجو مانند گوگل یا یاهو نتایج نامطلوبی را نیز ممکن است برای کودک و نوجوان به همراه داشته باشد که در موتور جست‌وجوی انارستان این اتفاق به وجود نمی‌آید.

وی تاکید کرد:‌ سیم‌کارت دانش‌آموزی عوارض و آسیب‌هایی را که ممکن است در محیط معمولی اینترنت سیم‌کارت‌ها وجود داشته باشد، ندارد.

نوشته های مشابه

۲ دیدگاه

    1. علی محمد مصلحی، از امضای تفاهم نامه همکاری در تامین تبلت‌های دانش آموزی مورد نیاز وزارت آموزش و پرورش دراوایل شهریور ماه خبر داد و اظهار کرد: دوم شهریور ماه ۱۳۹۹ تفاهم نامه‌ای میان دکتر الحسینی مشاور وزیر و مسئول شبکه آموزشی دانش آموز (شاد) که متولی آموزش غیر حضوری وزرات آموزش و پرورش در دوران شیوع ویروس کرونا است با این شرکت به امضاء رسید. وی افزود: بر اساس این تفاهم نامه شرکت صنایع آموزشی متعهد می‌شود برابر استاندارد‌های اعلام شده از سوی مدیریت شبکه شاد نسبت به تامین تبلت دانش آموزی مورد نیاز وزارت آموزش و پرورش به صورت واردات قطعات منفصله و مونتاژ در شرکت اقدام کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا