اخبار داغ

پشت پرده استعفای فرداد فرحزاد از بی بی سی فارسی چه بود؟+علت استعفا

در این پست از مجله اینترنتی کولاک مطلبی در مورد

پشت پرده استعفای فرداد فرحزاد از بی بی سی فارسی چه بود؟+علت استعفا

ارائه شده است ، در صورتی که محتوای این پست مورد توجه تان واقع شده است، می توانید برای مشاهده مطالب بیشتر در این موضوع به دسته بندی

اخبار داغ

مجله اینترنتی کولاک مراجعه کنید .

بسیاری از مخاطبان شبکه بی بی سی فارسی که برنامه های این شبکه را با دید کارشناسانه دنبال می کنند معتقدند با رفتن صادق صبا،بسیاری از چهره ها و کارمندان این شبکه انگلیسی از این شبکه وادار به رفتن می شوند و یا استعفا می دهند!

در همین راستا فرداد فرحزاد گوینده خبر و مجری شبکه تلویزیونی فارسی بی‌بی سی پس از ده سال همکاری از این شبکه جدا شد. او در سال ۲۰۰۶ میلادی همکاری خود  را با بخش فارسی بی‌بی‌سی شروع کرده بود. گزارش‌های ویدئویی فرحزاد از امارات و کشورهای حاشیه خلیج فارس، به عنوان  اولین سری از گزارش‌های تصویری بی‌بی‌سی فارسی شناخته می‌شود.

فرداد فرحزاد در توییتی نوشته بود:

«استعفا کردم! بعد از ۱۰ سال از بی‌بی‌سی خداحافظی کردم. انگار همین دیروز بود که با گروهی از بهترین روزنامه‌نگاران فارسی زبان، تلویزیون فارسی بی‌بی‌سی رو متولد کردیم. چه تجربه بی‌نظیری! و حالا شروع فصلی جدید و کارهایی جدید برای ۱۰ سال بعدی…»

فرحزاد در مصاحبه ای که بعد از استعفا با کانال «پشت پرده» به مدیریت امین فردین داشت در خصوص استعفای خود گفت قرار است ادامه کار خود را در فضای خبری و در پروژه جدیدی دنبال کند. فرحزاد البته نام جایی که قرار است در آن کار کند را نگفت. او در خصوص اختلاف داشتن با مدیران شبکه بی بی سی این مساله را رد کرد.

گفته می شود از وقتی رزیتا لطفی جایگزین صادق صبا شد حضور او سبب شد تا اختلافات میان کارمندان این شبکه بالا بگیرد و تا مدت‌ها تصاویر برخی از کارمندان این شبکه از این تلویزیون کمتر پخش شود.

حامیان و طرفداران صادق صبا در این شبکه که غالبا در مقابل دوربین برنامه اجرا می کردند اغلب مجبور به حضور در پشت صحنه شدند. سیاوش اردلان، حسین باستانی از جمله این افراد بودند.

جمشید برزگر که در حال حاضر ریاست بخش فارسی شبکه رسمی خبری آلمان را بر عهده دارد نیز پس از اخراج صادق صبا  در سال ۱۳۹۶ ازاین شبکه جدا شد. برزگر پس از خروج از ایران در سال ۱۳۸۰، به‌عنوان تحلیلگر مسایل ایران، همکاری خود با بخش فارسی بی‌بی‌سی را آغاز کرده بود.

مهدی پرپنجی یکی دیگر از  اعضای با سابقه این تیم رسانه‌ای است که به بهانه مدیریت یک رادیو  از این شبکه جدا شد. اما خروج این افراد پایان ماجرا نبوده و نیست. اخیرا مسعود بهنود نیز که به صورت هفتگی در یکی از یرنامه های این شبکه به تحلیل و نقد روزنامه‌ها و مجلات می پرداخت همانند گذشته با این شبکه همکاری ندارد.

از طرفی پس از به اصطلاح استعفای صادق صبا پونه قدوسی که از برنامه‌های زنده این شبکه حذف شده و به شبکه‌‌ی جهانی بی‌بی‌سی رفته بود دوباره فعالیت خود در شبکه فارسی را شروع کرد.

این پست توسط بخش اخبار داغ مجله کولاک گردآوری شده است , امیدواریم از مطالعه مطلب

پشت پرده استعفای فرداد فرحزاد از بی بی سی فارسی چه بود؟+علت استعفا

استفاده کافی برده باشید، از شما دعوت می شود از مطالب مرتبط با این پست دیدن فرمایید .

نوشته های مشابه

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا