آموزش آسان پخت شیرینی گوش فیل به همراه شربت
گوش فیل یکی از انواع شیرینی های مناسبتی خوشمزه و بسیار پر طرفدار ایرانی است که بیشتر در مناسب های خاص مثل ماه رمضان تهیه می شود. این شیرینی خوشمزه همیشه در کنار زولبیا و بامیه قرار می گیرد.
مواد لازم برای گوش فیل
مواد لازم | اندازه لازم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
شیر | نصف لیوان |
شربت | ۲ قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق مرباخوری |
ماست | ۱ قاشق مرباخوری |
روغن جامد | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد | به میزان لازم |
هل وانیل گلاب | به میزان لازم |
طرز تهیه گوش فیل
دو لیوان شکر را در یک لیوان آب حل کنید به همراه کمی وانیل، هل، زعفران (در صورت تمایل) و گلاب بگذارید روی شعله تا جوش آید و آنقدر بجوشد تا قوام یابد. سپس شربت به دست آمده را کنار بگذارید تا خوب سرد شود.
تخم مرغ، شیر و روغن را با هم مخلوط کنید، سپس ماست و دو قاشق شربت و بیکینگ پودر را اضافه و در آخر به آرامی آرد را بیفزایید، خوب به هم بزنید و با دست ورز دهید تا خمیر گوش فیل آماده شود.
زمانی که خمیر دیگر به دست نچسبید، آرد کافیست. یک تا دو ساعت خمیر را کنار گذارید. سپس با وردنه آن را صاف کنید و لوزی لوزی ببرید. می توانید وسط لوزی ها را نیز جمع کنید یا همین طور ساده در ظرف گودی که روغن مایع در آن ریخته و خوب داغ شده است، بیندازید.
وقتی طلایی شد با کفگیر آن را خارج کنید و در صافی بیندازید تا خوب روغن آن گرفته شود. سپس در شربت سرد بیندازید و باز در صافی دیگری انداخته تا شیره های اضافی آن نیز گرفته شود.
می توانید خمیر را نیز با قالب های ستاره ای یا گل شکل دهید.
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |