فرهنگی

انجمن سوتا دانشگاه صنعتی شریف چیست؟ ماجرای جایزه گرفتن عادل فردوسی پور از SUTA

انجمن سوتا دانشگاه صنعتی شریف چیست؟ ماجرای جایزه گرفتن عادل فردوسی پور از SUTA همچنین اطلاعات تکمیلی درباره انجمن دانشگاه شریف در این مطلب. انجمن دانشگاه صنعتی شریف (SUTA) یک انجمن مستقل متشکل از اساتید، دانشجویان و کارمندان فعلی و سابق دانشگاه صنعتی شریف است که مقر آن در سن‌دیگوی آمریکاست و با هدف افزایش ارتباط‌های آکادمیک و حرفه‌ای بین اعضای خانواده بزرگ دانشگاه شریف در داخل و خارج از کشور تاسیس شده است.

انجمن سوتا دانشگاه صنعتی شریف
انجمن سوتا دانشگاه صنعتی شریف

این انجمن هر دو سال یک بار در چند بخش جوایزی به چهره‌های نخبه و درخشان فعلی و سابق دانشگاه صنعتی شریف اهدا می‌کند.

بر اساس بیانیه رسمی انجمن دانشگاه صنعتی شریف، جایزه “دستاورد فارغ‌التحصیلان” این انجمن در سال ۲۰۲۰ به عادل فردوسی پور اهدا شده است. در بخش‌هایی از این بیانیه آمده است:
“امسال، SUTA دکتر عادل فردوسی‌پور، مجری برنامه محبوب نود و استاد دانشکده صنایع در دانشگاه صنعتی شریف را به عنوان برنده جایزه دستاورد فارغ‌التحصیلان انتخاب کرده است. در دوران کاری فوق‌العاده به عنوان تهیه کننده و مجری، او نهایت حرفه‌ای‌گری، هوشمندی، جذبه و شخصیت محکم و تسلیم ناپذیر خود را نشان داده است.

عادل فردوسی‌پور یک مثال عالی از این است که چطور ترکیب سیستم آموزشی در کلاسِ جهانیِ دانشگاه با اشتیاق و علایق شخصی فرد، می‌تواند منجر به خلق داستان‌های موفقیت‌آمیز در مسیر‌هایی فراتر از زمینه‌های صرفا علمی شود و از راهی متفاوت به سربلندی جامعه کمک کند”.

پروفسور محمود تبیانی استاد پیشین دانشگاه صنعتی شریف، پروفسور بهرخ خوشنویس استاد دانشگاه کالیفرنیای جنوبی، پروفسور مونا جراحی از دانشگاه کالیفرنیا و مهندس حسام آرمندهی کارآفرین برتر از برندگان سال‌های گذشته جایزه انجمن دانشگاه شریف بوده‌اند.

SUTA (Sharif University of Technology Association) یا همان انجمن دانشگاه صنعتی شریف حدود ۱۲ شاخه بین المللی دارد که شاخه تورنتو قدیمی ترین آنهاست. این انجمن با انجمن های مشابه در برگزاری سخنرانی های تخصصی و حرفه ای همکاری می کند.یکی از اصلی ترین اهداف SUTA از برگزاری اینگونه گردهمایی ها این است که بتواند نسل جدید و جوان را به شرکت و فعالیت در اینچنین مراسمی تشویق کند.

حال باید دید این انجمن برای جذب و بهره وری از نیروی جوان، پویا، بادانش و آگاه چه راهکارهایی را در نظر دارد. سوال مهم تر این است که با توجه به پتانسیل های تحصیلی و فرهنگی و تجربه های حرفه ای اعضای این انجمن، چگونه می توان از آن در جهت آموزش، تحقیق و توسعه بهره گرفت و گامی مؤثر برداشت.ویژنتو گزارشی اجمالی از این مجمع عمومی فراهم کرده است که شما را دعوت به تماشای آن می کند

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا