دستور تهیه کیک اسفنجی خامه ای به شکل سبزه + کیک اسفنجی ساده
کیک اسفنجی خامه ای به شکل سبزه
مواد لازم
- ۱ عدد کیک اسفنجی
- خامه به مقدار لازم
- رنگ ژله ای سبز
مراحل پخت
مرحله اول :
ابتدا کیک اسفنجی رو آماده میکنیم. من کیک اسفنجی سه تخم مرغی درست کردم. خامه رو بعد از آب شدن با همزن میزنیم تا فرم بگیره.وقتی فرم گرفت کیک رو برش داده و مقداری خامه و فیلینگ میزنیم کیک رو جفت میکنیم.باقی مانده خامه را بهش چند قطره رنگ سبز میزنیم و کیک رو خامه کشی میکنیم. در انتها با چنگال خطوط صاف از پایین به بالا میکشیم که طبیعی دیده بشه طرح سبزه.
کیک اسفنجی
مواد لازم
- ۱/۵ لیوان شکر
- ۳ لیوان آرد
- ۱ لیوان روغن
- ۱ لیوان ماست
- ۱ قاشق چای خوری وانیل
- ۵ عدد تخم مرغ
- ۲ قاشق مربا خوری بیکینگ پودر
- ۱/۳ قاشق چای خوری دارچین
مراحل پخت
مرحله اول :
مرحله اول در ابتدای کار آرد و بکینگ پودر را مخلوط کنید و سه بار الک کنید
مرحله دوم :
مرحله دوم در این مرحله سفیده رو از زرده جدا کنید و تا جایی که سفیده فرم بگیره هم بزنید و بذارید یخچال.
مرحله سوم :
مرحله سوم شکر،دارچین و وانیل رو به همراه زرده تخم مرغ ها هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
مرحله چهارم :
مرحله چهارم ماست و روغن رو به تخم مرغ ها اضافه کرده و هم بزنید.
مرحله پنجم :
مرحله پنجم آرد و بکینگ پودر رو طی ۳ مرحله به مواد اضافه کنید
مرحله ششم :
مرحله ششم سفیده رو هم به مواد اضافه کنید
مرحله هفتم :
مرحله هفتم قالب مورد نظر رو چرب و آرد پاشی کنید مواد رو داخلش بریزید و بذارید طبقه بالای توستر با حرارت پایین با دمای ۱۸۰ درجه که از قبل به مدت ۱۵ دقیقه گرم شده،۵۰ تا ۶۰ دقیقه بپزه
مرحله هشتم :
رحله هشتم وقتی کیک پخت اگه دوست داشتید بذارید طبقه پایین توستر با همون دما به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت بالا تا روی کیک کمی برشته بشه.
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |