آموزش آشپزی

دستور تهیه کیک ساده پنبه ای برای خامه کشی+ کیک شکلاتی اسفنجی

کیک ساده پنبه ای برای خامه کشی

مواد لازم

  • ۲ پیمانه آرد سفید
  • ۱ پیمانه شکر
  • ۳/۴ پیمانه شیر (من آب ریختم)
  • ۱/۲ پیمانه روغن مایع
  • ۳ عدد تخم مرغ
  • ۱ قاشق غذاخوری بکینگ پودر
  • ۱/۴ قاشق چای خوری وانیل

مراحل پخت

مرحله اول :
تخم مرغ ها + وانیل + شکر رو حدود ۵ دقیقه با همزن برقی زدم تا کاملا سفید و کشدار بشه…

مرحله دوم :
شیر (من آب ریختم)، روغن مایع، گلاب رو اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم زدم.

مرحله سوم :
آرد + بیکینگ پودر رو در چند مرحله اضافه کردم و آروم و در یک جهت با لیسک هم زدم.

مرحله چهارم :
کف قابلمه رو با روغن جدا کننده چرب کردم و بعد مایه کیک رو داخلش ریختم و داخل قابلمه بزرگتر گذاشتم تا بپزه. برای من ۳۵ دقیقه ای پخت.  داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ دقیقه هم میشه این کیک رو پخت.

 

 

کیک شکلاتی اسفنجی

مواد لازم

  • ۳ عدد تخم مرغ
  • ۱ و ۱/۴ پیمانه آرد من یک قاشق غذاخوری از آرد رو برداشتم بجاش پودرکاکائو زدم
  • ۱/۴ پیمانه آبجوش
  • ۳/۴ پیمانه آبجوش
  • ۱ قاشق چایخوری پر بکینگ پور
  • نوک قاشق چایخوری وانیل
  • ۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائو..۱ قاشق از آرد برداشتم بجاش پودر کاکائو زدم

مراحل پخت

مرحله اول کیک اسفنجی :
‌آرد و بکینگ پودرو پودر کاکائو سه بار الک کردم جدا گذاشتم…فر هم از قبل روشن کردم داغ بشه..سفیده رو خوب هم زدم تا سفید بشه از ظرف وارونه نریزه..نصف پودر قند هم باهاش خوب زدم تو فریزر گذاشتم تا آب نندازه..زرده رو با شکر و وانیل خووووب هم زدم..

مرحله دوم :
آبجوش رو اضافه کردم فوری زدم تا پخته نشه چون احتمال داره زرده پخته بشه با آبجوش..عسل رو اضافه کردم..بعد مواد آردی رو کم کم اضافه کردم و یه کم از سفید ه..دوباره یه کم از مواد آردی و یه کم از سفیده تا تمام بشه..آروم با همزن هم زدم با همزن دستی اینجا هم زدم.

مرحله سوم :
تا پف مواد نخوابه چون زیاد هم زدن پف مواد میخوابه. کف قالب رو کاغذ روغنی انداختم. چرب نکردم…بعد پنجاه دقیقه در فر دست ساز گذاشتم پخت کنه..بعد پنجاه دقیفه با سیخ چوبی زدم‌دیدم‌کامل پخته و به سیخ نچسبید..

مرحله چهارم :
برای فر دستساز ظرف رویی بزرگ، روی شعله پخش کن گذاشتم و قالب کیک رو در ظرف گذاشتم و با شعله متوسط گذاشتم

مرحله پنجم :
نکته مهم….به محض شروع کردن آماده سازی خمیر کیک ،ظرفی رو که قرار بود کیک توش پخت کنه را روی شعله پخش کن گذاشتم تا خوب گرم بشه..بعد مواد رو در قالب مورد نظر ریختم..قالب در ظرف گرم شده گذاشتم و اجازه دادم کیک پخت کنه

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا