سبک زندگی

دستور طبخ آش سبزیجات؛ غذایی تمام ایرانی

مجله اینترنتی کولاک  : آش سبزیجات ، به ‏دلیل داشتن فیبر بالا، پروتئین و املاح زیادی که در سبزیجات و حبوبات وجود دارد، برای سالمندان بسیار مناسب است، همچنین می‏ توانید در انتهای پختِ آش سبزیجات، آن را با گوشت‏کوب برقی یا میکسر له کنید تا آن را به‏ صورت پوره سرو کنید. نکته ای که برای طبخ این اش باید مد نظر قرار داد این است که اندازه سبزی داده‏ شده بر مبنای پاک‏ شده آن است که مقدار پاک‏ نشده آن دو برابر است.

مواد لازم آش سبزیجات

لوبیا چشم بلبلی (خیس شده) ۱/۲ پیمانه

زردچوبه ۱ قاشق سوپخوری

روغن کنجد به مقدار لازم

کرفس (پاک و خرد شده) ۲ پیمانه

کدو سبز (خرد شده) ۴ عدد

ادویه کاری به مقدار لازم

زنجبیل به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

کلم قمری (رنده شده) ۱ عدد

سبزی (شامل تره، جعفری، گشنیز) ۱۰۰ گرم

برنج نیم کوب شده (۱ پیمانه)

طرز تهیه آش سبزیجات

۱٫ لوبیا چشم بلبلی خیس و آبکش‏شده، مقداری آب و نیمی از زردچوبه را در قابلمه‏ای روی حرارت ملایم به مدت نیم‏ساعت بپزید؛

۲٫ در ‏قابلمه‏ای دیگر حاوی روغن کنجد، پیاز را تفت دهید تا نرم و شفاف شود. بقیه زردچوبه، کرفس، کدوسبز، ادویه کاری، زنجبیل و فلفل سیاه را به قابلمه اضافه کرده و تفت دهید؛

۳٫ آبِ روی برنج خیس‏شده را خالی کنید، سپس آن را به‏همراه سبزی و مقداری آب به مواد بالا اضافه کنید و بگذارید به مدت یک ساعت بپزد؛

۴٫ در ۲۰ دقیقه آخر پختِ آش، لوبیا چشم‏بلبلی را به‏همراه نمک به آش اضافه کرده و بگذارید روی حرارت ملایم پخته و آماده شود. پس از پخت، آش سبزیجات را در ظرف مورد نظر بریزید و به‏همراه آب نارنج سرو کنید.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا