مواد لازم
- ۲ پیمانه جو
- ۱ عدد هویج
- ۱ عدد پیاز
- ۳ عدد قارچ
- جعفری ۱ دسته کوچک
- ۱/۲ سینه مرغ
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
- ۱ ق غ رب گوجه فرنگی
- روغن به میزان لازم
- ۱ کاسه استاک مرغ
مراحل پخت
مرحله اول :
ابتدا جو را از شب قبل شسته و خیس میکنیم. روز بعد روی حرارت قرار میدهیم تا نیم پز شود. پیاز و هویج را نگینی خرد میکنیم. قارچ را مکعبی ریز خرد میکنیم. گوشت مرغ را نیز مکعبی ریز خرد میکنیم. جعفری را نیز ریز خرد میکنیم.
مرحله دوم :
در یک قابلمه مناسب کمی روغن ریخته، پیاز و هویج خرد شده را در قابلمه ریخته و کمی تفت میدهیم تا سبک شوند.
مرحله سوم :
سپس مرغ خرد شده را اضافه میکنیم.
مرحله چهارم :
بعد از کمی تفت دادن قارچ را اضافه کرده و ادویه ها و نمک را هم ریخته و تفت میدهیم
مرحله پنجم :
حالا جعفری ریز شده را اضافه کرده و تفت میدهیم تا اینکه رنگ سبزی کمی عوض شود، سپس رب گوجه را افزوده و تفت میدهیم تا بوی خامی رب گرفته شود.
مرحله ششم :
در نهایت جو نیم پز شده را افزوده، آب و استاک مرغ را هم اضافه کرده و شعله را زیاد میکنیم تا به جوش بیاید سپس حرارت را کم میکنیم تا سوپ ما پخته و جا بیافتد. قبل از سرو حتماً نمک سوپ را میزان کنید.
مرحله هفتم :
هر چقدر زمان پخت بیشتر و حرارت شعله پایین باشد رنگ و طعم سوپ شما بهتر و زیباتر خواهد شد.ه
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |