آموزش آشپزی

دستور پخت سوپ جو قرمز هتلی

طرز تهیه سوپ جو

مواد لازم

  • ۲ پیمانه جو
  • ۱ عدد هویج
  • ۱ عدد پیاز
  • ۳ عدد قارچ
  • جعفری ۱ دسته کوچک
  • ۱/۲ سینه مرغ
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
  • ۱ ق غ رب گوجه فرنگی
  • روغن به میزان لازم
  • ۱ کاسه استاک مرغ

مراحل پخت

مرحله اول :
ابتدا جو را از شب قبل شسته و خیس میکنیم. روز بعد روی حرارت قرار میدهیم تا نیم پز شود. پیاز و هویج را نگینی خرد میکنیم. قارچ را مکعبی ریز خرد میکنیم. گوشت مرغ را نیز مکعبی ریز خرد میکنیم. جعفری را نیز ریز خرد میکنیم.

مرحله دوم :
در یک قابلمه مناسب کمی روغن ریخته، پیاز و هویج خرد شده را در قابلمه ریخته و کمی تفت میدهیم تا سبک شوند.

مرحله سوم :
سپس مرغ خرد شده را اضافه میکنیم.

مرحله چهارم :
بعد از کمی تفت دادن قارچ را اضافه کرده و ادویه ها و نمک را هم ریخته و تفت میدهیم

مرحله پنجم :
حالا جعفری ریز شده را اضافه کرده و تفت میدهیم تا اینکه رنگ سبزی کمی عوض شود، سپس رب گوجه را افزوده و تفت میدهیم تا بوی خامی رب گرفته شود.

مرحله ششم :
در نهایت جو نیم پز شده را افزوده، آب و استاک مرغ را هم اضافه کرده و شعله را زیاد میکنیم تا به جوش بیاید سپس حرارت را کم میکنیم تا سوپ ما پخته و جا بیافتد. قبل از سرو حتماً نمک سوپ را میزان کنید.

مرحله هفتم :
هر چقدر زمان پخت بیشتر و حرارت شعله پایین باشد رنگ و طعم سوپ شما بهتر و زیباتر خواهد شد.ه

طرز تهیه سوپ جو

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا