آموزش آشپزی

دستور پخت سوپ جو پرک و مرغ قرمز

طرز تهیه سوپ جو پرک

سوپ جو پرک و مرغ قرمز

مواد لازم

  • ۱/۲ سینه ی مرغ پخته
  • ۱ لیوان جو پرک
  • ۲ عدد هویج متوسط
  • ۲ عدد پیاز متوسط
  • ۱ ق. غ رب گوجه فرنگی
  • نمک فلفل زردچوبه به مقدار لازم
  • ۱/۲ لیوان جعفری خرد شده

مراحل پخت

مرحله اول :
ابتدا سینه مرغ را همرا با یک پیاز و مقداری زردچوبه نیم پز میکنیم.

مرحله دوم :
جو پرک را همراه با دو لیوان آب حدودا ۱۰ دقیقه می پزیم و بعد از روی شعله بر میداریم و کنار میگذاریم

مرحله سوم :
قابلمه ای که برای پخت سوپ در نظر داریم روی شعله میگذاریم و یک قاشق غذاخوری روغن مایع را اضافه میکنیم و پیاز را نگینی خرد میکنیم و تفت میدهیم تا سبک شود و سپس زردچوبه و فلفل را اضافه میکنیم (توجه داشته باشید مجموع مقدار روغنی که استفاده میکنید زیاد نشود وگرنه سوپ شما چرب خواهد شد.)

مرحله چهارم :
هویج را نگینی خرد کرده یا رنده ی درشت میکنیم و به پیاز اضافه میکنیم و ۵ دقیقه تفت میدهیم تا ادویه ها به خورد مواد برود.

مرحله پنجم :
مرغ پخته را به مکعب های کوچک خرد میکنیم و به پیاز و هویج اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم. آب مرغ را کنار میگذاریم.

مرحله ششم :
در این مرحله یک لیوان آب مرغ را اضافه میکنیم به محتویات قابلمه و اجازه میدهیم حدود ۳ دقیقه بپزد.

مرحله هفتم :
جو را به همراه ۴ لیوان آب به مواد داخل قابلمه اضافه میکنیم شعله را زیاد میکنیم و اجازه میدهیم سوپ جوش اید و بعد شعله را کم میکنیم و در قابلمه را میگذاریم

مرحله هشتم :
در نیم ساعت پایانی پخت سوپ ، رب را تفت میدهیم تا خامی آن گرفته شود و بعد در نصف لیوان آب جوش حل کرده و اضافه میکنیم.

مرحله نهم :
در ۱۵ دقیقه پایانی ، نمک را به مقدار لازم اضافه میکنیم و جعفری را هم اضافه کرده ، در قابلمه را باز میگذاریم تا رنگ جعفری ها کدر نشود.

مرحله دهم :
سوپ جو  را همراه با جعفری تازه و آبلیمو سرو میکنیم.

 

سوپ جو قرمز رستورانی

مواد لازم

  • ۱ پیمانه جو
  • ۱ عدد هویج
  • ۱۰۰ گرم سبزی سوپ
  • ۱ کلاف ورمیشل
  • ۱ عدد پیاز
  • آبلیمو
  • ۲۵۰ گرم سینه ی مرغ
  • ۲ لیوان آب مرغ یا عصاره ی مرغ
  • نمک زرچوبه فلفل به میزان لازم

مراحل پخت

مرحله اول :
ابتدا پیاز رابا گوشت مرغ تفت دادم بعد هویج را اضافه کردم یه کم تفت دادم و نمک فلفل زرچوبه رو اضافه میکنم بعد رب گوجه فرنگی رو اضافه میکنم وهمه مواد رو به تفت میدم حالا ورمیشل رو اضافه میکنیم تا سوپ رو غلیظترکنه وجو رواز قبل پختم اضافه میکنم

مرحله دوم :
حالا آب مرغ رو اضافه میکنم و اجازه میدم خوب بپزه وقتی مرغ خوب پخت خوب ریش ریش کنید

مرحله سوم :
چند دقیقه قبل از خاموش کردن اجاق گاز سبزی رو اضافه میکنم بعد آبلیمو رو اضافه میکنم

طرز تهیه سوپ جو پوست کنده

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا