دستور پخت کیک شیفون + کیک ساده اسفنجی کاکائویی
کیک شیفون مخصوص خامه کشی
مواد لازم
- ۴ عدد تخم مرغ
- ۱/۵ لیوان آرد سفید
- ۱ لیوان سرخالی شکر
- ۱ قاشق مرباخوری بکینگ پودر
- ۱/۴ لیوان آب معمولی
- ۱/۸ قاشق چایخوری وانیل
- ۱/۴ لیوان روغن مایع
مراحل پخت
مرحله اول :
مواد رو از نیم تا یکساعت قبل در دمای محیط قرار دهید.
مرحله دوم :
تخممرغ و شکر و وانیل را با هم مخلوط می کنیم،به مدت ۸ دقیقه با همزنمی زنیم تا کرم رنگ شود و کمی هم کشدار بشه.
مرحله سوم :
حال روغن مایع و آب روپا هم به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و بعد از یک دقیقه همزن را خاموش می کنیم.
مرحله چهارم :
بعد آرد سفید و بکینگ پودر را ۲ تا ۳ بار الک می کنیم و به تدریج به مواد بالا اضافه می کنیم و به آرامی هم می زنیم تا یکنواخت شود و بعد در قالبی که با کاغذ روغنی پوشاندیم می ریزیم.
مرحله پنجم :
در طبقه وسط فر،با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد،بهمدت ۱ ساعت می گذاریم بپزد (برای اطمینان از پخت بهتر این است که یک سیخ چوبی در کیک فرو کنیم،اگر نچسبید کیک آماده است،۳۰ دقیقه اول در فر را به هیچ عنوان باز نکنید چون پف کیکمیخوابد).
مرحله ششم :
پس از پخت تا ۱۰ دقیقه کیک را از فر خاموش در نیاورید تا پف کیک نخوابد.
مرحله هفتم :
حالا کیک را از قالب بیرون آورده و کاغذ روغنی را از آن جدا کنید.
کیک ساده اسفنجی کاکائویی
مواد لازم
- ۲ پیمانه آردالک شده
- ۱ لیوان ونیم شکر
- ۶ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- نصف قاشق چایخوری وانیل
- نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر
- ۳ عدد تخممرغ
- ۱ لیوان روغن مایع
- ۱ لیوان شیر
مراحل پخت
مرحله اول :
ابتدا تخم مرغ ها رو به همراه شکر وانیل با همزن به مدت ۳تا ۵دقیقه میزنیم تا کرم رنگ بشه وبعدروغن وشیر رو اضافه میکنیم…
مرحله دوم :
مرحله سوم :
آرد همراه با بکینگ پودروپودر کاکائو سه بار الک کرده وکم کم در سه مرحله به بقیه مواد اضافه میکنیم وهم میزنیم درفر۱۷۰درجه سانتیگراد به مدت ۴۵دقیقه قرار میدیم من مریم توی تنور پختم با شعله کم و زمان ۳۵ دقیقه
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |