آموزش آشپزی

دستور پخت ۲ نوع سوپ جو قرمز همانند آش فروشی ها

طرز تهیه سوپ جو قرمز

۱.سوپ جو قرمز

مواد لازم

  • ۳ لیوان آب مرغ
  • ۱ پیمانه جو
  • ۲ عدد هویج نگینی
  • ۲ عدد سیب زمینی نگینی
  • ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه
  • ۱ پیمانه ذرت
  • ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

مراحل پخت

مرحله اول :
همه مواد رو داخل قابلمه ریختم به همراه آب مرغ، گذاشتم همه ی مواد با هم پخته بشن نمک و فلفل و آبلیمو رو هم اضافه میکنیم و تمام.

۲.سوپ جو و پرک (سوپ قرمز)

مواد لازم

  • ۱ استکان دسته دار جو
  • ۱ استکان جو پرک
  • ۱ استکان نخود فرنگی
  • ۱ ق غ زرشک
  • ۳ عدد هویج
  • ۲ عدد پیاز
  • نصف سینه مرغ
  • ۲ ق غ رب گوجه فرنگی
  • ۱ عدد فلفل دلمه ای
  • ۱ استکان جعفری خرد
  • به مقدار لازم روغن و نمک
  • به مقدار لازم زردچوبه و فلفل سیاه و پاپریکا
  • به مقدار لازم آب لیموی تازه
  • ۱ استکان رشته سوپ (اختیاری)
  • ۱ عدد عصاره مرغ

مراحل پخت

مرحله اول :
جو و جو پرک را چند ساعت قبل خیس کنید. توی قابلمه کمی روغن بریزید و پیاز خرد شده را تفت دهید. وقتی تغییر رنگ کرد سینه مرغ را ریز خرد کرده با پیاز تفت دهید. هویج خرد شده +نخود فرنگی + ادویه+ عصاره مرغ + فلفل وآبجوش را اضافه کنید. وقتی جوشید زیرش را کم کنید تا با حرارت ملایم مواد سوپ پخته شود. بعد از یک ساعت رشته را اضافه کنید. در یک تابه کوچک با کمی روغن رب را تفت دهید به مواد تون اضافه کنید. و در آخر نمک و زرشک و جعفری خرد شده و آب لیموی تازه را اضافه کنید. زیر حرارت را خاموش کنید.

طرز تهیه سوپ جو قرمز مجلسی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا