آموزش آشپزی

طرز تهیه زرشک پلو با جوجه عثمانی فوق العاده مجلسی

دستور تهیه زرشک پلو

مواد لازم

  • ۲ عدد سینه مرغ درشت
  • ۴ حبه سیر رنده شده
  • ۴ قاشق غذاخوری ماست
  • ۲ عدد لیموترش تازه(آب بگیرید یا آبلیمو)
  • ۱ عدد فلفل دلمه ای
  • ۱ قاشق غذاخوری پُر سس خردل
  • ۵۰ گرم کره
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۱ ق م نمک و فلفل سیاه
  • ۱ قاشق غذاخوری سس گوجه
  • ۱ ق چ پودر آویشن، پودر زیره و پاپریکا (از هر کدام سر صاف)
  • ۴ پیمانه برنج
  • نصف پیمانه زرشک
  • ۲ ق غ زعفران دمکرده
  • ۱ قاشق چایخوری سر صاف شکر

مراحل پخت

مرحله اول :
در ابتدای کار سینه مرغ رو به صورت مکعبی خرد کنید. ماست رو توی یک کاسه بریزید روغن زیتون ، آب لیموترش تازه ، سس خردل و سس گوجه فرنگی رو بهش اضافه کنید بعد نمک و فلفل و ادویه ها رو بریزید سیر رنده شده رو هم به ماست اضافه کنید همه مواد رو کاملاً با هم مخلوط کنید تا یکدست بشه

مرحله دوم :
تکه های مرغ رو به سس آماده شده اضافه کنید مخلوط کرده و روی ظرف رو با سلفون بپوشانید ۲_۱ ساعت توی یخچال استراحت بدین تا مزه دار بشه سپس از یخچال بیرون بیارید و به سیخ بکشید(به این ترتیب که هر دو تکه مرغ یک تکه فلفل دلمه ای به سیخ بکشید)من یادم رفت فلفل دلمه بزارم بعد کنار سیخها چیدم

مرحله سوم :
تابه رو روی حرارت ملایم گذاشته کره رو اضافه کنید تا کره آب بشه بعد سیخ ها رو توی تابه بچینید در تابه رو نیمه بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد و سرخ بشه دوطرف اونا رو سرخ کنیدجوجه کباب خوشمزه ما آماده ست توی ظرف مورد نظرتون بگذارید و همراه با زرشک پلو سرو کنید.

مرحله چهارم :
برای زرشک پلو:برنج رو دو سه ساعت با ۱ ق م نمک خیس کنید و بعد آبش رو دور بریزید. بعد برنج رو توی آب‌جوش با کمی نمک بریزید وقتی به اندازه نرم شد آبکش کنید و بزارید دم بکشه. زرشک شسته شده رو تو ۲ ق غ روغن ویه قاشق چایخوری شکر تفت بدیدتا پف کنه کمی ازبرنج دمکرده رو با رو تادوقاشق زعفران خوب مخلوط کنید در ظرف سرو برنج بکشید رویش برنج زعفرانی و زرشک تفت داده ریخته و با مرغ نوش جان کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا