سوپ جو و ذرت
مواد لازم
- ۱ پیمانه ذرت
- ۱ پیمانه جو پرک
- ۱ عدد سینه مرغ
- ۱ عدد سیب زمینی
- ۱ عدد پیاز
- ۲ قاشق رب گوجه فرنگی
- ۱/۳ پیمانه رشته سوپ دلخواه
- ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
- نمک..فلفل سیاه..فلفل قرمز
- نصف پیمانه سبزی خرد شده(گشنیز،جعفری تازه خرد شده)
- ۱ عدد هویج
مراحل پخت
مرحله اول :
ابتدا پیاز،سیب زمینی و هویج رنده کرده و مرغ را به همراه ادویههای گفته شده داخل قابلمهای ریخته، به آنها۶ لیوان آب افزوده و میگذاریم یک ساعت با حرارت متوسط بجوشد تا مرغ کاملا بپزد.
مرحله دوم :
سپس مرغ را بیرون آورده ریش ریش میکنیم به سوپ اضافه میکنیم ،سپس جو پرک،ذرت را ریخته تا کمی جوش بخورد..
مرحله سوم :
بعد از گذشت نیم ساعت رشته سوپ، سبزی سوپ را به همراه رب گوجه فرنگی به محتویات قابلمه اضافه میکنیم،حرارت را کمی کم میکنیم و میگذاریم سوپ ما جا بیوفتد.
مرحله چهارم :
در آخر آب لیمو دو سه قاشق بنا به ذائقه بریزید.در پایان با فلفل تند میل کنید
سوپ جو پرک
مواد لازم
- ۱ و نیم پیمانه جو پرک
- ۲ عدد هویج متوسط
- ۲ عدد گوجه متوسط
- کمی فلفل دلمه رنگی خرد شده(سبز و قرمز) و یا هر رنگی در دسترس داشتید
- ۱ مشت کوچک سبزی جعفری
- نخود سبز به مقدار دلخواه
- مرغ ریش ریش شده
- عصاره گوشت گوساله یا بره
- ۱ یا ۲ لیوان آب مرغی که پختید
- رشته سوپ یا ورمیشل به مقدار دلخواه
- ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری رب
- ادویه ها نمک زردچوبه فلفل سیاه
مراحل پخت
مرحله اول :
اول که من جو پرک رو شستم و نیم ساعت گذاشتم خیس بخوره و بعدش گذاشتم رو گاز توی ی قابلمه دیگه هم مرغ رو با ادویه و نخود سبز گذاشتم بپزه
مرحله دوم :
تا موقعی که جو پرک ها میپزه و لعاب بندازه رفتم سراغ اینکه مواد دیگه رو آماده کنم هویج رو نگینی خرد کردم ‘فلفل دلمه رو نگینی خرد کردم و سبزی رو هم خرد کردم و گوجه رو هم رنده ریز کردم
مرحله سوم :
مرحله چهارم :
مرحله پنجم :
مرحله ششم :
وقتی که جو پرک ها لعاب انداختند هویج و گوجه و سبزی و فلفل دلمه رو داخلشون اضافه کردم و هم زدم رب رو داخل ی قابلمه جدا سرخ کردم و داخلش نمک و فلفل و زردچوبه رو اضافه کردم و داخل قابلمه ریختم
مرحله هفتم :
وقتی که مرغ ها پخته شد داخل بشقاب گذاشتم تا سرد بشه و بخاطر اینکه نخود سبز ها راحت تر از داخل قابلمه خارج کنم داخل صافی ریختم و از داخل صافی برداشتم و به قابلمه جو پرک اضافه کردم و بعد هم عصاره رو داخل آب مرغ ها که هنوز داغ بود انداختم و هم زدم و به قابلمه اضافه کردم و مرغ ها رو هم ریش ریش کردم به قابلمه اضافه کردم
مرحله هشتم :
در آخر هم رشته سوپ رو به قابلمه اضافه کردم و گذاشتم بپزه باید هم بزنیم تا ته نگیره و در آخر داخل ظرف کشیدم و با جعفری تزیینش کردم و آبلیمو سرو کردم
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |