سبک زندگی

طرز تهیه سوپ خامه ای قارچ و مارچوبه + ویدئو

در این بخش از مجله اینترنتی کولاک به شما عزیزان طرز تهیه سوپ خامه ای قارچ و مارچوبه آموزش خواهیم داد. این سوپ یکی از سوپ های خوشمزه ای می باشد که می توانید در مهمانی هایتان آن را تهیه کنید و از لحظات خوش در کنار هم بودن لذت ببرید.

فاطمه روا

سوپ خامه ای قارچ و مارچوبه
سوپ خامه ای قارچ و مارچوبه

 مواد لازم برای تهیه سوپ خامه ای قارچ و مارچوبه

مواد لازم (برای ۴ نفر):
کره: یک قاشق چایخوری
پیاز خردشده: یک عدد کوچک (۸۰ گر م)
آرد ساده: یک قاشق چایخوری
کنسرو مارچوبه خردشده: ۴۲۵ گرم آبکش شده
عصاره مرغ: دو بسته کوچک
آب: ۱/۲و ۲ فنجان
شیرغلیظ پرچرب: ۱/۴ فنجان
خامه ترش رقیق: یک قاشق غذاخوری
پیازچه تازه خردشده: یک قاشق چایخوری

طرزتهیه

کره را در قابلمه‌ای آب کرده و پیاز را بیافزایید و بهم بزنید تا نرم شود (یا به مدت ۵ دقیقه در ماکروفر با حرارت بالا قرار دهید.) آرد را افزوده و به مدت یک دقیقه تفت دهید. آن‌را بهم بزنید و مارچوبه‌ها عصاره مرغ و آب را اضافه کنید. آن‌را بجوشانید سپس شعله زیر قابلمه را کم کرده و در ظرف را بگذارید تا به مدت ۵ دقیقه بپزد.
(یا به مدت ۵ دقیقه در ماکروفر با حرارت بالا قرار دهید.) مخلوط مارچوبه را در مخلوط‌کن بریزید تا نرم شود سپس به قابلمه برگردانده و شیر را اضافه کنید و بدون اینکه بجوشد آن را گرم کنید.
خامه ترش را افزوده و بهم بزنید و پیازچه‌ها را قبل از سرو روی آن پخش کنید.

 

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا