آموزش آشپزی
طرز تهیه پنکیک با مغزی سیب فوق العاده
مواد لازم
- ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع یا کره یک قاشق غذاخوری
- ۱ عدد تخم مرغ
- ۴ قاشق غذاخوری پر ماست
- ۴ قاشق غذاخوری پر آرد
- وانیل یا عصاره هر چی دوست دارین
- ۱ پنس نمک
- ۳ ق غ شکر
- ۱ قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
- مواد برای وسط پنکیک
- ۱/۸ ق چ جوز هندی(دلخواه)
- ۱/۸ ق چ دارچین
- ۱ عدد سیب پوست کنده ، درشت رنده شده
مراحل پخت
مرحله اول :
همه ی مواد و با هم مخلوط کنید با همزن دستی بزنید تا یکدست بشه بعد داخل جا سسی ریخته یا از قاشق کمک بگیرید.
مرحله دوم :
سیب رو رنده درشت زده و با دارچین و جوز هندی مخلوط میکنیم. تابه نچسب رو میذاریم گرم شه. به اندازه یک ملاقه از مواد در تابه میریزیم. وقتی روی پنکیک شروع به حباب زدن کرد ، یک قاشق(یا کمی بیشتر) از سیب روی اون میریزیم و بعد با قاشق مقداری از مایع پنکیک روی سیب میریزیم و برش میگردونیم تا اون طرفش هم بپزه. تا انتهای اتمام مایع پنکیک این کار رو تکرار میکنیم.
مرحله سوم :
بعد از پخت هر دو طرف ، به هر روشی که دوست داشتیدتزیین کنید. با این مقدار مواد واندازه ها ۱۰ عدد پنکیک درست شد.
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |