آموزش آشپزی

طرز تهیه پنکیک با مغزی سیب فوق العاده

مواد لازم

  • ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع یا کره یک قاشق غذاخوری
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • ۴ قاشق غذاخوری پر ماست
  • ۴ قاشق غذاخوری پر آرد
  • وانیل یا عصاره هر چی دوست دارین
  • ۱ پنس نمک
  • ۳ ق غ شکر
  • ۱ قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
  • مواد برای وسط پنکیک
  • ۱/۸ ق چ جوز هندی(دلخواه)
  • ۱/۸ ق چ دارچین
  • ۱ عدد سیب پوست کنده ، درشت رنده شده

مراحل پخت

مرحله اول :
همه ی مواد و با هم مخلوط کنید با همزن دستی بزنید تا یکدست بشه بعد داخل جا سسی ریخته یا از قاشق کمک بگیرید.

مرحله دوم :
سیب رو رنده درشت زده و با دارچین و جوز هندی مخلوط میکنیم. تابه نچسب رو میذاریم گرم شه. به اندازه یک ملاقه از مواد در تابه میریزیم. وقتی روی پنکیک شروع به حباب زدن کرد ، یک قاشق(یا کمی بیشتر) از سیب روی اون میریزیم و بعد با قاشق مقداری از مایع پنکیک روی سیب میریزیم و برش میگردونیم تا اون طرفش هم بپزه. تا انتهای اتمام مایع پنکیک این کار رو تکرار میکنیم.

مرحله سوم :
بعد از پخت هر دو طرف ، به هر روشی که دوست داشتیدتزیین کنید. با این مقدار مواد واندازه ها ۱۰ عدد پنکیک درست شد.

پنکیک مغزدار شکلاتی ساده

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا