آموزش آشپزی

طرز تهیه پنکیک دبل چاکلت در خانه

مواد لازم

  • ۱ و نیم لیوان آرد
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • ۴ قاشق غذاخوری ماست یا ۱/۳لیوان شیر
  • ۱ قاشق مرباخوری پودر کاکائو
  • نصف قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
  • ۱/۳ لیوان شکر
  • ۱/۳ لیوان روغن
  • ۱ پنس وانیل ونمک
  • ۵ قاشق شکلات تخته ای بن ماری

مراحل پخت

مرحله اول :
تخم مرغ+ وانیل +شکر را توی کاسه ای ریخته و با همزن بمدت ۷ دقیقه بزنید تا سبک و حجیم شود.شیریا ماست + روغن مایع را اضافه و در حد مخلوط شدن بهم بزنید. شکلات بن ماری شده را اضافه میکنیم وبهم میزنیم. آرد وبیکینگ پودر +نمک +پودر کاکائو را مخلوط والک کنید.

رسپی ساده ترین پنکیک

مرحله دوم :
آرد الک شده را روی مواد الک کنید و با قاشق یا لیسک کمی هم بزنید. بعد با همزن یک دقیقه هم بزنید تا مایه یکدست شود. و یه خمیر شُل و روان بدست بیاد.ماهیتابه کوچک و نچسبی را روی شعله اجاق بذارید تا داغ شود. داغ که شد با یک ملاقه کوچیک مایه را توی تابه بریزید و شعله را کم کنید تا باحرارت ملایم بپزد.

مرحله سوم :
وقتی رویه خمیر توی تابه سوراخ سوراخ شد. به آرومی اول دور پنکیک و بعد کُلش رو از ظرف جداکرده و برگردونید تا طرف دیگه هم پخته شود. بهمین ترتیب همه مایه را بپزید.اگه نسکافه گلد به جای پودر کاکائو استفاده میکنید با یک قاشق آب جوش حل کنید. پنکیک ها را با گاناش، سس شکلات یا عسل ، مارمالاد یا مربا و…میل کنید. میتونید پنکیک ها را تازه و گرم مصرف کنید یا اینکه جدا از هم روی سینی بذارید تا خنک بشن، بعد از اینکه خنک شدن داخل ظرف در بسته نگهدارید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا