طرز تهیه کتلت بادمجان کبابی
در این پست از مجله اینترنتی کولاک مطلبی در مورد
طرز تهیه کتلت بادمجان کبابی
ارائه شده است ، در صورتی که محتوای این پست مورد توجه تان واقع شده است، می توانید برای مشاهده مطالب بیشتر در این موضوع به دسته بندی
بدون دسته بندی
مجله اینترنتی کولاک مراجعه کنید .
اگر از طرفداران پر و پاقرص بادمجان هستید و دلتان هم یک کتلت جدید و لذیذ میخواهد، حتماً این مدل کتلت بادمجان کبابی را امتحان کنید. کتلت بادمجان کبابی یک غذای سنتی و البته بی دردسر است و میتواند انتخاب خوبی برای یک شام ساده و خوشمزه باشد.
مواد لازم برای تهیه کتلت بادمجان کبابی
بادمجان : ۲ عدد
سیبزمینی پخته : ۲ عدد
سیبزمینی خام : ۱ عدد
پیاز : ۱ عدد
تخممرغ : ۱ عدد
ماست : ۱ ق س
آرد گندم : ۱ ق س
نمک و فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه کتلت بادمجان کبابی
بادمجانها را درون فر یا روی اجاقگاز کبابی کنید.
پوست بادمجانها را بگیرید و سپس آنها را ساطوری کنید تا خوب نرم شوند.
حالا در یک ظرف مناسب سیبزمینیها را رنده کنید. پیاز را هم رنده کنید و آب آن را بگیرید.
تخممرغ، ماست و پیاز را به سیبزمینی اضافه کنید.
بادمجان ساطوری شده را روی مواد بریزید و با نمک و فلفل خوب هم بزنید.
اگر مایه کتلت شل بود، یک قاشق غذاخوری آرد گندم هم به آن اضافه کنید.
وقتی مایه کتلت آماده شد، درون تابه روغن بریزید و وقتی روغن داغ شد به اندازه یک قاشق از مایه کتلت درون تابه بریزید و سرخ کنید.
نکته : اگر دلتان میخواهد کتلت تان گوشت داشته باشد، ۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده به موادتان اضافه کنید./سیمرغ
این پست توسط بخش بدون دسته بندی مجله کولاک گردآوری شده است , امیدواریم از مطالعه مطلب
طرز تهیه کتلت بادمجان کبابی
استفاده کافی برده باشید، از شما دعوت می شود از مطالب مرتبط با این پست دیدن فرمایید .
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |