طرز تهیه کیک اسفنجی و کرم پنیری + چیز کیک با پایه کیک خیلی آسون
کیک اسفنجی و کرم پنیری
مواد لازم
- ۵۰ گرم آرد
- ۵۰ گرم شکر
- ۲۰ گرم نشاسته ذرت
- ۲ عدد تخم مرغ
- نصف ق چ بیکینگ پودر
- وانیل هم کمی
- ۲۰۰ گرم خامه صبحانه
- ۲۰۰ گرم پنیر خامه ای
- ۵ ق غ شکر
- وانیل کمی
مراحل پخت
مرحله اول :
اول زرده و سفیده رو از هم جدا میکنیم و بعد سفیده و شکر رو با همزن میزنیم تا پف کند و بعد زرده و وانیل رو با همزن میزنیم تا کشدار و کرمی رنگ بشه و بعد به سفیده اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم و بعد آرد و بیکینگ پودر و نشاسته ذرت رو بهش الک میکنیم و هم میزنیم
مرحله دوم :
و بعد کف قالب رو کاغذ روغنی میذاریم و مواد رو داخلش میریزیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه میذاریم تا بپزه
مرحله سوم :
برای کرم پنیری هم پنیر و خامه و شکر رو با همزن میزنیم تا فرم بگیره
چیز کیک با پایه کیک خیلی آسون
مواد لازم
- ۳ عدد تخم مرغ
- ۱ پیمانه شکر
- وانیل
- ۱/۳ پیمانه شیر
- ۱/۲ پیمانه روغن مایع
- ۱ و ۱/۲ پیمانه آرد
- ۱ ق غ بکینگ پودر
- ۲ ق غ پودر ژلاتین
- ۲۰۰ گرم پنیر خامه ای
- ۲۰۰ خامه صبحانه
- پودر قند به میزانی که خودتون دوست دارید(من ۴ قاشق غذاخوری می ریزم)
- ۱ بسته ژله
مراحل پخت
مرحله اول :
اول آماده کردن کیک(تخم مرغ ها و وانیل و شکر را همزده ۵ دقیقه ،شیر ۱/۳ و روغن ۱/۲ اضافه و همزده و آرد و بیکینگ پودر را الک می کنیم. در قالبی که دیواره نسبتا بلندی داره بریزید مال من ۳ سانت هست یا دتون نره سه بار بکوبید تا حباب ها خارج بشن! ،
مرحله دوم :
در توستر با دمای ۱۵۰ درجه اول المنت پایین به مدت ۲۰ دقیقه گذاشتم در طبقه اول و بعد برای طلایی شدن رویه ی کیک به طبقه پایین منتقل کردم و المنت بالا را روشن کردم.(ممکن است که زمان پخت کیک در توستر شما متفاوت باشد.)
مرحله سوم :
در ظرفی پنیر و خامه را هم میزنم با قاشق و روی اجاق گاز میذارم با شعله کم و پودر شکر و وانیل اضافه می کنم و ژلاتین(۲ق غ را با ۱/۴ آب مخلوط کنید و بعد بن ماری کنید) اضافه و هم میزنیم تا به غلظت مناسب برسد.
مرحله چهارم :
بعد روی کیک مون که کمی خنک شده ریخته و سطح را صاف می کنیم. و در یخچال میذاریم.✅می تونید میوه (توت فرنگی و موز هم تزیین کنید)
مرحله پنجم :
درست کردن ژله پودر ژله با ۱ و نیم لیوان آب جوش مخلوط و می گذاریم خنک شود بعد بر روی کیک ریخته و دوباره در یخچال قرار می دهیم.
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |