آموزش آشپزی

طرز تهیه کیک اسفنجی و کرم پنیری + چیز کیک با پایه کیک خیلی آسون

کیک اسفنجی و کرم پنیری

مواد لازم

  • ۵۰ گرم آرد
  • ۵۰ گرم شکر
  • ۲۰ گرم نشاسته ذرت
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • نصف ق چ بیکینگ پودر
  • وانیل هم کمی
  • ۲۰۰ گرم خامه صبحانه
  • ۲۰۰ گرم پنیر خامه ای
  • ۵ ق غ شکر
  • وانیل کمی

مراحل پخت

مرحله اول :
اول زرده و سفیده رو از هم جدا میکنیم و بعد سفیده و شکر رو با همزن میزنیم تا پف کند و بعد زرده و وانیل رو با همزن میزنیم تا کشدار و کرمی رنگ بشه و بعد به سفیده اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم و بعد آرد و بیکینگ پودر و نشاسته ذرت رو بهش الک میکنیم و هم میزنیم

مرحله دوم :
و بعد کف قالب رو کاغذ روغنی میذاریم و مواد رو داخلش میریزیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه میذاریم تا بپزه

مرحله سوم :
برای کرم پنیری هم پنیر و خامه و شکر رو با همزن میزنیم تا فرم بگیره

طرز تهیه کیک اسفنجی

چیز کیک با پایه کیک خیلی آسون

مواد لازم

  • ۳ عدد تخم مرغ
  • ۱ پیمانه شکر
  • وانیل
  • ۱/۳ پیمانه شیر
  • ۱/۲ پیمانه روغن مایع
  • ۱ و ۱/۲ پیمانه آرد
  • ۱ ق غ بکینگ پودر
  • ۲ ق غ پودر ژلاتین
  • ۲۰۰ گرم پنیر خامه ای
  • ۲۰۰ خامه صبحانه
  • پودر قند به میزانی که خودتون دوست دارید(من ۴ قاشق غذاخوری می ریزم)
  • ۱ بسته ژله

مراحل پخت

مرحله اول :
اول آماده کردن کیک(تخم مرغ ها و وانیل و شکر را همزده ۵ دقیقه ،شیر ۱/۳ و روغن ۱/۲ اضافه و همزده و آرد و بیکینگ پودر را الک می کنیم. در قالبی که دیواره نسبتا بلندی داره بریزید مال من ۳ سانت هست یا دتون نره سه بار بکوبید تا حباب ها خارج بشن! ،

مرحله دوم :
در توستر با دمای ۱۵۰ درجه اول المنت پایین به مدت ۲۰ دقیقه گذاشتم در طبقه اول و بعد برای طلایی شدن رویه ی کیک به طبقه پایین منتقل کردم و المنت بالا را روشن کردم.(ممکن است که زمان پخت کیک در توستر شما متفاوت باشد.)

مرحله سوم :
در ظرفی پنیر و خامه را هم میزنم با قاشق و روی اجاق گاز میذارم با شعله کم و پودر شکر و وانیل اضافه می کنم و ژلاتین(۲ق غ را با ۱/۴ آب مخلوط کنید و بعد بن ماری کنید) اضافه و هم میزنیم تا به غلظت مناسب برسد.

مرحله چهارم :
بعد روی کیک مون که کمی خنک شده ریخته و سطح را صاف می کنیم. و در یخچال میذاریم.✅می تونید میوه (توت فرنگی و موز هم تزیین کنید)

مرحله پنجم :
درست کردن ژله پودر ژله با ۱ و نیم لیوان آب جوش مخلوط و می گذاریم خنک شود بعد بر روی کیک ریخته و دوباره در یخچال قرار می دهیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا