طرز تهیه ۲ نوع زرشک پلو با مرغ جدید و مجلسی
همانطور که میدانید زرشک پلو مجلسی یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانیان است که اکثرا در مراسمات خاص و مهم خود مثل مراسم عروسی یا مراسم ختم از آن استفاده می کنند. برای آنکه با طرز تهیه چلو مرغاین غذای خوشمزه به روش کامل و ساده آشنا شوید در این مطلب از آشپزخانه نمناک ما را همراهی کنید.
طرز تهیه زرشک پلو با مرغ آبپز
مواد لازم
- نصف سینه مرغ بزرگ
- ۱ عدد هویج کوچک
- مقداری فلفل دلمه نگینی
- ۱ عدد پیاز
- ۱ و نیم قاشق رب گوجه فرنگی
- نمک فلفل سیاه ادویه کاری
- زعفران دمکرده
- ۱ تکه چوب دارچین
- آبلیمو وگلاب
- زرشک مقداری
- ۳ پیمانه برنج ۳ لیوان آب ۳ قاشق روغن مایع ومقداری نمک
مراحل پخت
مرحله اول :
ابتدا مرغ رو به مدت ۱۰ دقیقه میجوشانیم تا کف و خونابه از مرغ جدا شود آب مرغ را دور میریزیم
مرحله دوم :
پیاز نگینی هویج حلقه شده فلفل دلمه و مرغ را تفت میدهیم رب و ادویهها را اضافه میکنیم و تفت میدهیم چوب دارچین و آب را به قابلمه اضافه میکنیم بعد جوش آمدن آب شعله را کم میکنیم
مرحله سوم :
بعد اینکه مرغ پخت ریش ریش میکنیم با مقداری زعفران دمکرده ویک قاشق آبلیمو وچند قطره گلاب داخل تابه تفت میدهیم.
مرحله چهارم :
برنج هم آبکش کرده و میذاریم دم بکشه
مرحله پنجم :
زرشک را میشوییم با چند قطره گلاب و روغن تفت میدهیم مقداری زعفران دم کرده به زرشک اضافه میکنیم و از برنج دم کشیده به زرشک اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
طرز تهیه زرشک پلو با تکه های مرغ سرخ شده
مواد لازم
- ۱ عدد سینه مرغ خرد شده
- نمک ، فلفل سیاه مقداری
- ۲-۳ ق غ زعفران غلیظ
- ۱ ق غ کره
- ۲-۳ ق غ زرشک
- ۱ ق غ شکر
- ۱.۵ پیمانه برنج کته
مراحل پخت
مرحله اول :
سینه مرغ را تکه های کوچک برش دادم و کمی نمک و فلفل سیاه پاشیدم.
مرحله دوم :
داخل قابلمه ای ۱/۳ لیوان آب و ۱ ق غ کره را روی حرارت گذاشتم ، آب شروع به جوشیدن کرد، تکه های مرغ را اضافه کردم و زعفران را روی آن ریختم و هم زدم و درش را بستم آبش کشیده شد مجدد هم زده و از روی حرارت برداشتم.
مرحله سوم :
زرشک را در مایکروفر آماده کردم.
مرحله چهارم :
کته برنج از روز قبل آماده داشتم. زرشک را روی برنج ریخته و مرغها را هم کنارش قرار دادم. نوش جان
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |