سرگرمی
متن ها و جملات تسلیت برای شهادت حضرت فاطمه (س)
واقعه جانگداز شهادت حضرت فاطمه (س) بر احساسات مسلمانان و بخصوص شیعیان داغدار تأثیر زیادی گذاشته است. در مطلب حاضر جملات با موضوع شهادت حضرت زهرا (س) برای مخاطبان آماده کردیم.
⇐ در برچسب های عکس پروفایل جدید، عکس پروفایل خاص، عکس نوشته های جالب و عکس نوشته های خاص موارد دلخواد خود را جستجو کنید.
جملات زیبا در مورد شهادت حضرت فاطمه (س)
یا فاطمه (س) مرا ببخشا اگر صورتم نیلی نیست، پلک سالم دارم و بازو و پهلوی من بی درد است؛ ولیک چشمانم اگر بهر تو گریان نشود نامرد هستند.
مادر هر کاری کند… بچهها یاد میگیرند… مثلا اگر شهید بشود… یا زهرا… مادر که نباشد… خانه بهم میریزد… حسن دربقیع… حسین درکربلا… زینب در دمشق…
امشب حسن (ع) اول شب یتیمی را با گریه میگذراند؛ حسین (ع) عزا گرفته است؛ بعد از زهرا (س) زینب (س) خانم خانه است… امشب مهدی (عج) شب زندهدار است… و همه منتظر ظهور او هستند تا بیاید و لااقل یک دانه شمع بر سر قبر زهرا بسوزاند…
یا زهرا ببین آنهایی که برای تو عزاداری میکنند و حاضرند برای تو جانشان را بر کف دست بگذارند، آنها که از مصیبت تو اشک از چشمانشان جاری است؛ همه و همه به تو و یک نیمنگاه تو محتاج هستند. آنها را در شب شهادتت دست خالی برنگردان.
عالم فدای چادر خاکی تو، عالم فدای نالههای شب و روز تو… و جان من فدای مهربانی تو که بیشک به من ناقابل هم خواهد رسید. مرا دریاب که بی مهر تو هیچ هستم. السلام علیک یا فاطمه الزهرا (س)…
کاش در شب عزای حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها فقط عزادار ایشان نباشیم، کاش امشب بانو را بهتر بشناسیم و بیشتر…
حضرت فاطمه (س) را نمیتوان با شعر یا نوشته توصیف کرد. فاطمه را باید حس کرد. دلت، رفتارت و گفتارت که مورد پسند فاطمه شد؛ قبر مخفی بانوی دو عالم آشکار میشود. دلتان که مملو از محبت فاطمه شد، قبر او را در دل مصفای خود مییابید.
یار پهلو شکسته علی به سوی پدر کوچ میکند. یار و یاوری که رونق خانه علی و قوت زانوان اوست، دارد پر میکشد. اجرک الله فی مصیبتها…
مادر دوبخش است: «ما» و «در»… و قصه یتیمی «ما» از کنار «در» شروع شد.
یا زهرا (س)، ای مادر معنوی تمام شیعیان جهان، در روز شهادت شما دلم مانند پهلویتان شده است. میخواهم دستِ دلم را بگیرید و دعایش کنید. آخر میگویند دعای مادر، معجزه میکند. برای فرزند کوچک روسیاهتان معجزه کنید.
امام صادق علیه السلام فرمود: إنَّ فاطِمَهَ بِنْتَ مُحَمَّدٍ صَلَّی الله عَلَیهِ و آله تَحْضُرُ زُوّارَ قَبْرِ ابْنِهَا الْحُسَینِ عَلیه السلام فَتَسْتَغْفِرُ لَهُمْ ذُنُوبَهُمْ.
فاطمه دختر محمد نزد زائران قبر فرزندش حسین علیه السلام حضور مییابد و برای گناهانشان طلب آمرزش میکند.
فاطمه دختر محمد نزد زائران قبر فرزندش حسین علیه السلام حضور مییابد و برای گناهانشان طلب آمرزش میکند.
رسول اکرم(ص) فرمود: ای سلمان، دوستی فاطمه در یکصدجا سود میدهد که آسانترین آنها به هنگام مردن و قبر و میزان و محشر و صراط و حساب است.
میگویند رفتهای بانو… اما دل دیوانهام رفتنت را باور نمیکند… تو را میبینم هر روز… در سیمای دختری محجوب… در چادری سیاهتر از شب… نرفته ای… مگر نه؟
یا علی (ع) شما با باز کردنِ دروازه ی بزرگی واردِ قلعه خیبر شدید؛ اما فاطمه (س) با بسته شدنِ دری کوچک و چوبی و شکسته شدن ِ پهلوی نازنینشان وارد ِ قلبهای تمام ِ مومنین شدند. و چقدر دوست دارم شما را… علی (ع) و فاطمه (س) را از پدر و مادرم بیشتر دوست دارم…
متن ادبی شهادت حضرت زهرا
این روزها که عزای زهرای اطهر است، صاحب عزای فاطمه (س) را میجویم. دلم به روضه مادر عادت کرده است و قلبم با هر نوحه دلتنگ آن غایب از نظر میشود. مهدی (عج) جان! فدای پهلوی شکسته مادرتان، بیایید تا مصیبت مادرتان را به خودتان تسلیت عرض کنم.
شهادت گل یاس در کویر ناسپاس بر عاشقان با احساس تسلیت باد.
ﻗﺎﻟَﺖْ ﻓﺎﻃِﻤَﺔُ ﺍﻟﺰَّﻫْﺮﺍﺀ ﺳﻼﻡ ﺍﻟﻠﻪ ﻋﻠﻴﻬﺎ: ﺇﻧّﻲ ﺃُﺷْﻬِﺪُ ﺍﻟﻠّﻪَ ﻭَ ﻣَﻼﺋِﻜَﺘَﻪُ، ﺃﻧَّﻜُﻤﺎ ﺍَﺳْﺨَﻄْﺘُﻤﺎﻧﻲ، ﻭَ ﻣﺎ ﺭَﺿﻴﺘُﻤﺎﻧﻲ، ﻭَ ﻟَﺌِﻦْ ﻟَﻘﻴﺖُ ﺍﻟﻨَﺒِﻲَّ ﻷﺷْﻜُﻮَﻧَّﻜُﻤﺎ ﺇﻟَﻴْﻪِ.
ﻫﻨﮕﺎﻣﻰ ﮐﻪ ﺍﺑﻮﺑﮑﺮ ﻭ ﻋﻤﺮ ﺑﻪ ﻣﻼﻗﺎﺕ ﺣﻀﺮﺕ ﺁﻣﺪﻧﺪ ﻓﺮﻣﻮﺩ: ﺧﺪﺍ ﻭ ﻣﻼﺋﮑﻪ ﺭﺍ ﮔﻮﺍﻩ ﻣﻰﮔﯿﺮﻡ ﮐﻪ ﺷﻤﺎ ﻣﺮﺍ ﺧﺸﻤﻨﺎﮎ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺁﺯﺭﺩﻩﺍﯾﺪ، ﻭ ﻣﺮﺍ ﺭﺍﺿﻰ ﻧﮑﺮﺩﯾﺪ، ﻭ ﭼﻨﺎﻧﭽﻪ ﺭﺳﻮﻝ ﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﻣﻼﻗﺎﺕ ﮐﻨﻢ ﺷﮑﺎﯾﺖ ﺷﻤﺎ ﺩﻭ ﻧﻔﺮ ﺭﺍ ﺧﻮﺍﻫﻢ ﮐﺮﺩ.
ﻫﻨﮕﺎﻣﻰ ﮐﻪ ﺍﺑﻮﺑﮑﺮ ﻭ ﻋﻤﺮ ﺑﻪ ﻣﻼﻗﺎﺕ ﺣﻀﺮﺕ ﺁﻣﺪﻧﺪ ﻓﺮﻣﻮﺩ: ﺧﺪﺍ ﻭ ﻣﻼﺋﮑﻪ ﺭﺍ ﮔﻮﺍﻩ ﻣﻰﮔﯿﺮﻡ ﮐﻪ ﺷﻤﺎ ﻣﺮﺍ ﺧﺸﻤﻨﺎﮎ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺁﺯﺭﺩﻩﺍﯾﺪ، ﻭ ﻣﺮﺍ ﺭﺍﺿﻰ ﻧﮑﺮﺩﯾﺪ، ﻭ ﭼﻨﺎﻧﭽﻪ ﺭﺳﻮﻝ ﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﻣﻼﻗﺎﺕ ﮐﻨﻢ ﺷﮑﺎﯾﺖ ﺷﻤﺎ ﺩﻭ ﻧﻔﺮ ﺭﺍ ﺧﻮﺍﻫﻢ ﮐﺮﺩ.
ﺑﺤﺎﺭﺍﻷﻧﻮﺍﺭ: ﺝ ۲۸، ﺹ ۳۰۳، ﺻﺤﯿﺢ ﻣﺴﻠﻢ: ﺝ ۲، ﺹ ۷۲، ﺑﺨﺎﺭﻯ: ﺝ ۵، ﺹ ۵.
خیلیها فکر میکنند حضرت زهرا جان خود را فدا کرد به خاطر همسرش علی اما این جماعت غافلند و نمیدانند که هدف حضرت زهرا دفاع از چیز با ارزشتری بود.آری او جانش را فدای امام زمانش کرد. ولی ما برای برد تیم فوتبالمان صادقهتر از فرج دعا میکنیم. به امید روزی که همه ما سرباز مخلص امام زمانمان باشیم.
بر گلستان ولایت تاختن، غنچه را با لاله پرپر ساختن، غنچه زیر خار و خس افتاده بود، باغبان هم از نفس افتاده بود، کاش از قلبم به قبرش راه داشت، کاش زهرا هم زیارتگاه داشت.
سهمش از این دنیا مگر چه بود؟ قرار دل و گیرایی دستانت، که در شکستگیها، پهلوی او بود. که همانها را هم برای خاطر غریبش، زیاد میدیدند.
حضرت محمد (ص): فاطمه پاره تن من است. هر که او را بیازارد، مرا آزردهخاطر کرده است و هر که او را شاد کند، مرا خوشحال نموده است.
فاطمیه که شروع میشود دل برای فاطمه میگیرد؛ تمام که میشود برای علی…
گفتند: فاطمیه کدام است؟ کوچه و چادر خاکی چیست؟ اینها همه افسانهای بیش نیستند. آه کشیدم و گفتم: خدا کند.
در تاریخ ملتهای مسلمان و تودههای محروم در امت اسلامی، فاطمه منبع الهام آزادی و حقخواهی و عدالت طلبی و مبارزه با ستم و قساوت و تبعیض بوده است./ علی شریعتی
فاطمه (س) یک زن بود، آنچنان که اسلام میخواهد. مظهر یک دختر در برابر پدرش، مظهر یک همسر برابر شویش، مظهر یک مادر برابر فرزندانش و مظهر یک «زن مبارز و مسئول» در برابر زمان و سرنوشت جامعه اش./ علی شریعتی
اینجا بقیع است و در مظلومیت حضرت زهرا (س) همین بس که در روز شهادتش دریغ از یک سینه زن، یک روضهخوان، یک عزادار…
آن شب قویترین سند غربت علی، تشییع مخفیانه و دفن شبانه دختر پیامبر و همسر امام مسلمین بود. آجرک الله یا مولای…
یا فاطمه الزهرا (س) من از کوچههای تنگ که میگذرم؛ دلم خیلی برایت تنگ میشود!
عاشق ِ سینه سوخته امامت باش… درست مثل فاطمه (س)
یا فاطمه! داغ تو شرح کامل نهج البلاغه است…
هر قلبی که دوستدار زهرا (س) و آشفته و بیقرار برای بانو است؛ گویا گنجینه هفت آسمانها را در سینه دارد. نه مگر عالم امکان همه هستی و حیاتش را وامدار زهراست؟ مگر نه اینکه خلقت ما از صدقه سر زهرای مرضیه (س) بوده است؟
حضرت زهرا (س): پاداش خوشرویی در برابر مؤمن بهشت است.
حضرت زهرا (س): کسی که عبادتهای خالصانه خود را به سوی خدا فرستد، پروردگار بزرگ برترین مصلحت را به سویش فرو خواهد فرستاد.
فرشتگان در اضطراب هستند، به در باغ بهشت آتش افکنده شده و بین در و دیوار دخت مکرم بهترین خلق مینالد. زمین ضجه میزند و آسمان میگرید. خاک بر سر دنیا که بعد شهادت فاطمه برقرار ماند.
در هر مکان که رفتم، محور را علی علیه السلام دیدم. و این علی (ع) بود که هرشب کنار تربت حضرت فاطمه زهرا (س) مهمان میشد و تا سحر گریان بود.
ای وای مادرم، دوباره دست به بازویت گرفتی و مرا پریشان کردی، ای وای مادرم، دوباره پهلویت درد گرفت و مرا در هول و ولا انداختی. بمیرم برای تو مادر خوبم. ای وای مادرم، حال تو به اضطرار و ناله رسیده است و من ضجه میزنم، ای وای مادرم، حیدر کرار پس از تو در این شهر غریبتر از پیش میشود و من بر مظلومیت علی گریانم، کاش فدایتان میشدم با این جگر خون شدهام.
ناموس خدا، دختر نبی، همسر حیدر کرار، شفیع خلق به محشر را شهید کردند. نه این غم از دل ما میرود و نه کینه انتقام را فراموش میکنیم. فقط صبر کردهایم و منتظریم.
ای خلق جهان! صورت دختر پیامبر از سیلی نامرد مردمان نیلی شده است. خدایا! عذاب آنکه یاس کبود را آزار داد و به پهلوی مبارک او ضربه زد، هزار هزار برابر کناد.
مگر بانوی دو عالم چه گناهی داشت که این گونه او را آزار دادند و شهید کردند؟ مگر ناموس خدا جز حق و حقیقت چیزی میفرمود؟ کور باشند و دستشان شکسته باد آنان که پهلوی او را شکستند و فرزندش را سقط کردند.
فاطمیه آمده است، یکی به من بگوید مونس، غمخوار و همدم شیعیان کجاست؟ تا کی انتظار بکشیم تا گل نرگس برگردد و بر داغ دل ما مرهم گذارد؟ یا بن الحسن در عزای مادرت برگرد. مردم سراغ صاحب عزا را میگیرند.
بانو جان! یا فاطمه (س)! هرچه چشم چشم میگردانم مزار تو را نمییابم، اما قلبم همواره عشق و مهر تو را فریاد میزند. مگر میتوان پهلوی تو بود و شکسته نبود؟
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |