نکاتی برای خرید لوازم برقی آشپزخانه
در این پست از مجله اینترنتی کولاک مطلبی در مورد
نکاتی برای خرید لوازم برقی آشپزخانه
ارائه شده است ، در صورتی که محتوای این پست مورد توجه تان واقع شده است، می توانید برای مشاهده مطالب بیشتر در این موضوع به دسته بندی
گوناگون
مجله اینترنتی کولاک مراجعه کنید .
لوازم برقی کاربردی مثل یک دستیار ماهر به کمک اعضای خانواده میآیند تا آشپزی و پذیرایی به کارهای دوستداشتنی تبدیل شوند. این لوازم را باید حسابشده انتخاب و خریداری کنیم تا نه تنها بعد از خرید، گوشهی آشپزخانه خاک نخورند بلکه بشود مدتها از آنها استفاده کرد.
راهنمای خرید لوازم برقی ضروری برای آشپزخانه
آب میوه گیری
هنگام خرید آبمیوهگیری، مدلی را انتخاب کنید که دهانهی ورودی میوهی آن بزرگ باشد؛ در غیر این صورت مجبور میشوید یک بار میوهها را خرد کنید و بعد در دستگاه بیندازید. بعضی از مدلهای آبمیوهگیری علاوه بر سروصدای زیاد حرکت هم میکنند که این نشانهی تراز نبودن دستگاه است. پس قبل از خرید حتما دستگاه را روی یک سطح صاف امتحان کنید. جنس تیغههای آبمیوهگیری از فولاد، پلاستیک یا تیتانیوم است. تیغههای فولادی و تیتانیومی بهترین و بادوامترین نوع تیغهاند.
چای ساز
مهمترین نکاتی که هنگام خرید یک چایساز باید به آن توجه کرد، مجهز بودن به سیستم قطع کن اتوماتیک، داشتن فیلتر صافی و مقاوم بودن شیشهی قوری در برابر حرارت است. هنگام خرید چایساز دقت کنید که فیلتر آب و فیلتر داخل قوری داشته باشد. شاخص نشان دهندهی آب داخل کتری و دکمهی اتوماتیک خاموش کردن چایساز هم از ویژگیهای مهم یک چایساز مناسب است.
سرخ کن
بهترین نوع سرخکن موجود در بازار، سرخکن بدون روغن است. این سرخکنها غذا را بدون نیاز به روغن با استفاده از جریان سریع هوا سرخ میکنند. با سرخکن بدون روغن میتوانید انواع مواد غذایی مانند گوشت، مرغ، سیبزمینی و انواع سبزیجات را به راحتی سرخ کنید. از این دستگاه میتوانید برای گرم کردن دوبارهی انواع مواد غذایی استفاده کنید.
غذا ساز
ظرفیت محفظهی غذاسازها معمولا از یک تا ۳.۵ لیتر متغیر است و مدلهایی با ظرفیت ۱.۵ تا ۲ لیتر برای کاربردهای خانگی مناسب هستند. اگر برای جمعیت زیادی غذا درست میکنید، بهتر است غذاسازهایی با محفظههای دو لیتر به بالا بخرید. بعضی غذاسازها دهانهی ورودی مواد غذاییشان بزرگتر از حد معمول است و میتوانید قطعات بزرگتری از میوه و سبزی را درون آن بریزید. دلیل اصلی کارایی و همه فن حریف بودن غذاسازها تنوع تیغههای آن است. انواع تیغههای رندهی ریز، درشت، چیپسساز و تیغههای همزن کارایی غذاساز را بسیار بالا میبرد. بهتر است جنس تیغههای غذاساز استیل ضد زنگ باشند. نوع پلاستیکی آنها به سرعت کند میشود و کارایی خود را از دست میدهد./نسیم فان
این پست توسط بخش گوناگون مجله کولاک گردآوری شده است , امیدواریم از مطالعه مطلب
نکاتی برای خرید لوازم برقی آشپزخانه
استفاده کافی برده باشید، از شما دعوت می شود از مطالب مرتبط با این پست دیدن فرمایید .
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |