۸ متهم پرونده ویلموتس چه کسانی هستند؟ به همراه گزارش سازمان بازرسی کل کشور همجنین جزئیات و اطلاعات تکمیلی درباره متهمین پرونده مربی سابق تیم ملی. سازمان بازرسی کل کشور هشت متهم پرونده مارک ویلموتس را به دادستانی تهران معرفی کرد.، روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور در این باره اعلام کرد: با اتمام بررسیها در پرونده اقدامات دخیل در موضوع قرارداد فدراسیون فوتبال با سرمربی سابق تیم ملی، این گزارش نهایی و امروز برای دادستان عمومی و انقلاب تهران ارسال شد.
در این گزارش، پرونده ۸ نفر به اتهام اهمال منجر به تضییع و ایجاد دین بر ذمه فدراسیون و ورود خسارت به اموال دولتی و حقوق عمومی و تضییع آنها به دادستان عمومی و انقلاب تهران ارسال شد.
اسامی هشت نفری که از نظر سازمان بازرسی کل کشور در پرونده ویلموتس متهم شناخته شدند و باید پاسخگوی مراجع قضایی باشند مشخص شد: مهدی تاج، حیدر بهاروند، لیلا صوفیزاده، محمود اسلامیان، کاظم طالقانی، هدایت ممبینی، محمود شیعی وفریدون اصفهانیان
علی کفاشیان، به علت محرومیت در آن مقطع زمانی از حضور در فوتبال و در نتیجه امضا نکردن این سند به همراه این هشت نفر به دادسرا نمی رود.گویا طبق مــاده ۵۹۸ قانون مجازات اسلامی درخواست ۲۳۰ میلیــارد برای اصل خســارت به بیت المــال و ۲۳۰ میلیارد جزای نقــدی بــرای مقصران قــرارداد ویلموتس درخواست شده است.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور در ارتباط با قرارداد سرمربی سابق تیم ملی فوتبال ایران گفته بود: در این رابطه به تفصیل بازرس مربوطه گزارشاتی را ارائه کردهاند و شاید بتوان گفت این قرارداد از مصادیق قراردادهای ترکمنچای بوده است.
حجتالاسلام و المسلمین حسن درویشیان، در حاشیه مراسم رونمایی از سامانه گزارشگران فساد در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی در ارتباط با قرارداد ویلموتس و نامه دادسرا و سازمان بازرسی به تاج رئیس سابق فدراسیون فوتبال برای معرفی اموال خودش برای جبران خسارت قرارداد سرمربی سابق تیم ملی فوتبال ایران اظهار کرد: درخواستی از سمت سازمان بازرسی ارسال نشده است. شاید خود دادسرا این کار را کرده باشد اما سازمان بازرسی در خواستی نداشته است.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور ادامه داد: از همان اول حسب گزارشها اطلاعاتی پیدا کردیم و از همان روزهای اول به قرارداد ورود پیدا کردیم و پس از بررسی اشکالات قابل توجه شکلی و ماهوی در قرارداد دیدیم.
درویشیان بیان کرد: در این رابطه به تفصیل بازرس مربوطه گزارشاتی را ارائه کردهاند و شاید بتوان گفت این قرارداد از مصادیق قراردادهای ترکمنچای بوده است. حتی مالیاتی که معمول است خود آن کسی که ذینفع است پرداخت کند را هم فدراسیون فوتبال بر عهده گرفته است.
درویشیان گفت: خود این افراد هم بدهی های مالیاتی بسیاری داشتهاند. پول آن را هم چون خودشان نداشتهاند از جای دیگری قرض کردهاند. رئیس سازمان بازرسی کشور در ارتباط با پیگیری گزارشات مردمی که در سامانه گزارشگران فساد ثبت میشود گفت: مشروط بر آنکه گزارشهای مردم مستند باشد و در صلاحیت سازمان بازرسی باشد حتماً توسط سازمان بازرسی پیگیری میشود البته برای آن اولویتبندی های خواهیم داشت.
وی ادامه داد: برای مثال حمایت از تولید و مسکن در اولویت سازمان بازرسی است اما ممکن است موضوعی در اولویت های پایینتر باشد و نباید مردم انتظار داشته باشند که همان ابتدا که گزارش دادند سریعا مورد بررسی قرار بگیرد.
رئیس سازمان بازرسی کشور با بیان اینکه گزارشهای بسیاری وجود دارد اظهار کرد: ممکن است هزاران گزارش به دست ما برسد و نمیتوان آن را در زمان کوتاهی بررسی کرد اما اگر گزارشات مستند و مرتبط با وظایف ما باشد حتماً آن را بررسی میکنیم و اگر به ما هم ارتباطی نداشته باشد بایگانی خواهد شد و به خود گزارشگر اطلاع داده میشود.
درویشیان در پاسخ به سوالی مبنی بر امنیت گزارشگران فساد اظهار کرد: شبکه ما از امنیت بسیار بالایی برخوردار است و تاکنون مشکل خاصی در رابطه با آن نداشتهایم و مراقبت میشود تا اگر نیاز به اقدامات دیگری در راستای افزایش امنیت آن باشد انجام دهیم و گزارشگران فساد اسامیشان محرمانه است و جایی افشا نمیشود
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |