علم و تکنولوژی

اوج پدیده «شهاب باران» دوشنبه شب ۱۴ آبان در چه ساعتی است؟+توضیحات کاملی درباره بارش شهابی

در این پست از مجله اینترنتی کولاک مطلبی در مورد

اوج پدیده «شهاب باران» دوشنبه شب ۱۴ آبان در چه ساعتی است؟+توضیحات کاملی درباره بارش شهابی

ارائه شده است ، در صورتی که محتوای این پست مورد توجه تان واقع شده است، می توانید برای مشاهده مطالب بیشتر در این موضوع به دسته بندی

دانش

مجله اینترنتی کولاک مراجعه کنید .

در شامگاه امشب ۱۴ آبان ماه بارش شهابی ثوری به اوج بارش خود می‌رسد، ضمن آنکه در بامداد ۱۵ آبان رصدگران می‌توانند آخرین ملاقات خود را با سیاره ناهید داشته باشند

در میانه ماه آبان زمین از میان توده‌ای از غباری که به جامانده از دنباله‌دار ” انکه” (P/Encke۲) عبور می‌کند. عبور زمین از میان این ذرات ریز باعث می‌شود تا این ذرات با سرعتی حدود ۱۷۰۰ کیلومتر با جو زمین برخورد کنند و بسوزند.

کانون این بارش صورت فلکی ثور است. بیشترین تعداد این شهاب‌ها در محدوده ۳۰ تا ۴۰ درجه‌ای از کانون این بارش شهابی در صورت فلکی ثور قابل رصد هستند.

مسعود عتیقی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به بارش شهابی ثوری جنوبی، گفت: منشا این بارش دنباله‌دار “انکه”‌است.

وی ادامه داد: در ساعت ۲۱ و ۳۰ دقیقه امشب، دوشنبه ۱۴ آبان با ۵ شهاب در ساعت به اوج می‌رسد.

عتیقی خاطر نشان کرد: علاقه‌مندان به رصد، در این بارش منتظر شهاب‌های درخشان این بارش با سرعت ۶٢ کیلومتر بر ساعت در آسمان بدون نور مزاحم ماه باشند.

دبیر انجمن نجوم آماتوری ایران همچنین خاطر نشان کرد: علاوه بر بارش این شهاب‌باران در بامداد روز سه‌شنبه، ۱۵ آبان پس از تماشای شهاب‌ها، اگر رصدگران خوش‌شانس باشند، در منطقه‌ای با افق شرقی باز، آخرین دیدار را با هلال زیبای صبحگاهی و ملکه آسمان سیاره “ناهید” که به تازگی در آسمان بامدادی جاخوش کرده، خواهند داشت.

سیاره زهره یا ناهید دومین سیاره بعد از تیر (عطارد) در منظومه خورشیدی است. این سیاره مانند زمین اتمسفر دارد، اما اتمسفر زهره ضخیم‌تر از زمین است و همین امر نفوذ به آن را دشوار کرده است. با وجود این اخیرا دانشمندان موفق شدند از این اتمسفر ضخیم عبور کرده و نگاهی اجمالی به سطح سیاره زهره بیندازند.

سیاره زهره از لحاظ شیمیایی، نیروی جاذبه و چگالی مانند زمین است. به عبارت دیگر نوع و میزان مواد تشکیل‌دهنده زهره مانند زمین است و آتشفشان‌ها، کوه‌ها و سنگ‌های سیاره زهره کاملا مانند آتشفشان‌ها، کوه‌ها و سنگ‌های زمین هستند.

این پست توسط بخش دانش مجله کولاک گردآوری شده است , امیدواریم از مطالعه مطلب

اوج پدیده «شهاب باران» دوشنبه شب ۱۴ آبان در چه ساعتی است؟+توضیحات کاملی درباره بارش شهابی

استفاده کافی برده باشید، از شما دعوت می شود از مطالب مرتبط با این پست دیدن فرمایید .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا