زندگینامه آیت اللّه سید عبدالله فاطمی نیا
مجله اینترنتی کولاک: ادمین حساب کاربری رسمی آیتاللّه سیدعبدالله فاطمینیا استاد برجسته اخلاق و مورخ اسلامی سه روز پیش از مخاطبان شبکههای اجتماعی مجازی خواست برای سلامت و عافیت این استاد اخلاق دعا کنند.
در این پیام آمده بود:
بسم الله الرحمن الرحیم
به اطلاع عزیزان می رساند، استاد فاطمی نیا کمی کسالت دارند. از همه دوستان برای عافیت و سلامتی ایشان التماس دعا داریم.
یکی از اولیای خدا توصیه فرموده اند برای سلامتی ایشان یک سوره حمد به همراه صلوات قرائت فرمایید
امروز صفحه رسمی اینستاگرام آیتاللّه فاطمینیا با انتشار تصویری از وی شرح مختصری از وضعیت جسمانی حال حاضر او را به اشتراک گذاشت و نوشت:
بسم الله الرحمن الرحیم
در پى تماس مکرر دوستان و اظهار نگرانى ایشان نسبت به وضعیت سلامت استاد فاطمی نیا، به عرض عزیزان مىرساند:
بنا بر تشخیص پزشکان محترم، توده ای مشکوک به سرطان رؤیت شده و به دنبال آن آزمایشها و روند درمانى شروع گردیده است.
هماکنون حال عمومى ایشان رضایتبخش است.
ضمن تشکر و قدردانى از الطاف همه دوستان، از محضر همگى التماس دعا داریم.
آیتالله فاطمینیا در سال ۱۳۲۵ در شهر تبریز دیده به جهان گشود. از جمله آثار مکتوب وی میتوان به «شرح و تفسیر زیارت جامعه کبیره»، دوره سه جلدی «کتاب نکتهها از گفتهها»، «روضههای استاد فاطمینیا» و «فرهنگ انتظار» اشاره کرد.
زندگینامه آیت اللّه سید عبدالله فاطمی نیا
عبدالله فاطمینیا (متولد ۱۳۲۵ در تبریز) روحانی مجتهد، خطیب، استاد اخلاق، مورخ اسلامی و کتابشناس است. وی در زمینه اخلاق و عرفان، حدیث و شعر عربی تحقیق دارد. فرزند او سید حسن فاطمینیا داماد محمد بهشتی است.
وی از کودکی تحت تربیت دینی و علمی پدر خود (سید اسماعیل اصفیایی شند آبادی)، که از جمله علمای اهل عرفان بود، قرار گرفت. سپس نزدیک به ۳۰ سال نزد حسن مصطفوی (از شاگردان سید علی قاضی) تحصیل کرد و تحت تعلیم و تربیت وی قرار داشت و همزمان تحصیلات حوزوی خویش را هم دنبال مینمود. پس از مصطفوی، او از علمایی چون علامه طباطبایی، سید محمدحسن الهی طباطبایی (برادر کوچکتر علامه طباطبایی)، محمدتقی آملی، بهاءالدینی، محمد تقی بهجت و… که بیشترشان شاگردان قاضی بزرگ بودند در علوم اسلامی و عرفان استفاده نمود. از این رو، وی با یک واسطه، از شاگردان آیتالله قاضی میباشد.
وی از کارشناسان علوم اسلامی میباشند که به تحقیق و پژوهش در این زمینه نیز اشتغال دارند از دیگر فعالیتهای ایشان میتوان به تدریس در حوزههای علمیه، حضور در برنامههای مذهبی صدا و سیما به عنوان کارشناس و سخنرانی در مراکز حوزوی و دانشگاهی اشاره نمود.
فاطمی نیا در مورد علم رجال و عرفان نظری دارای آگاهی گستردهاست و در عین حال بیشتر به خطابه در منابر عمومی اشتغال دارد. وی از مفسرین معروف و زبردست صحیفه سجادیه و نهج البلاغه بهشمار میرود و جلسات متعدی در این موارد به سخنرانی پرداختهاست.
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |