نوشیدن شربت نارنگی را از یاد نبرید
مجله اینترنتی کولاک: شربت نارنگی (نارنگی+لیموترش+عسل) حاوی ویتامینهای A، B، C، E، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، اسیدفولیک، آهن، کلسیم، منیزیم، منگنز، فسفر، روی (زینک)، سلنیوم، پروتئین، فیبر، مس، اسیدسیتریک، قند ساکاروز، گلوکز، فراکتوز، فلاونوئیدها و غیره است.
برای بررسی خواص شربت نارنگی و اینکه مصرف این شربت برای چه افرادی مفید است با حیدرعظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را میخوانید.
مهم ترین خواص شربت نارنگی
حیدرعظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهمترین خواص شربت نارنگی گفت: یکی از مهمترین خواص شربت نارنگی بهبود عملکرد روده، آسان کردن هضم غذا و رفع یبوست به علت وجود فیبر بالا در این شربت است. وی افزود: تقویت بینایی، کنترل فشار و چربی خون، تصفیه خون، بهبود خلق و خو و آرام بخش قلب و اعصاب از دیگر خواص بینظیر این شربت است.
عظمایی بیان کرد: ویتامینهای A و C موجود در شربت نارنگی موجب ساخت کلاژن و در نتیجه تقویت، طراوت و جوانسازی پوست و مو و رفع چین و چروک میشود. وی گفت: از خواص دیگر شربت نارنگی میتوان به تقویت و استحکام استخوان و دندان و جلوگیری از پوکی استخوان و آرتروز، به علت وجود کلسیم، منیزیم، فسفر و سلنیوم در آن اشاره کرد.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی اظهار کرد: ویتامین B12، آهن و اسیدفولیک موجود در این شربت باعث افزایش گلبولهای قرمز خون و رفع کمخونی میشود؛ لذا برای زنان باردار و جنین بسیار مفید است. عظمایی افزود: شربت نارنگی خاصیت آنتی بیوتیکی دارد، همچنین موجب دفع سمومات بدن میشود.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: افزایش متابولیسم بدن و چربی سوزی، در نتیجه لاغری و تناسب اندام خاصیت دیگر این شربت است که میتوان نام برد.
مواد لازم شربت نارنگی (یک لیتر)
نارنگی رسیده و شیرین ۱۲ تا ۱۵ عدد
عسل ۲۰۰ گرم
آب لیموترش به مقدار لازم
طرز تهیه شربت نارنگی
نارنگیها را پس از شستن، پوست گرفته و در مخلوطکن میریزیم. عسل را اضافه میکنیم و مخلوط کرده تا یکنواخت شود. وقتی کاملا مخلوط و یک دست شد آب لیموترش را اضافه کرده و میل کنید.
/ باشگاه خبرنگاران جوان
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |