چهره هاسلبریتی ایرانی

پریسا فرشیدی تکواندوکار پناهنده شده به آلمان کیست؟ + بیوگرافی همسر و عکس بی حجاب

در این مطلب، درباره زندگینامه پریسا فرشیدی تکواندوکار پناهنده شده به آلمان توضیحاتی خواهیم داشت! با ما همراه باشید. در جدیدترین خبر منتشر شده، پریسا فرشیدی ، نایب قهرمان تکواندوی بازی‌ های آسیایی، دارنده مدال برنز آسیا، مدال برنز کشورهای اسلامی و همچنین قهرمان جام باشگاه‌ های آسیا که از ورزش قهرمانی خداحافظی کرده بود، از کشور آلمان درخواست پناهندگی کرده است!

پریسا فرشیدی ، تکواندوکار متولد ۳۰ مهر ماه سال ۱۳۶۹ شمسی در شهر تهران می باشد. او در حال حاضر در کشور آلمان زندگی می کند. پریسا در مصاحبه ای درباره ی علاقه خود به ورزش تکواندو چنین می گوید: ” در دو سال ابتدایی آغاز فعالیتم در این رشته، هدفم زیاد بزرگ نبود؛ اما مربی ام انگیزه بسیاری به من داد و در اولین مسابقه ای که شرکت کردم، ۱۵ سال داشتم و توانستم مدال طلای کشوری را کسب کنم. با توجه به اینکه ملی پوش نبودم؛ اما توانستم بسیاری از ورزشکاران ملی پوش را شکست دهم و این انگیزه بسیار خوبی برایم شد. خودم تصور نمی کردم چنین توانایی هایی داریم. پس از این مسابقه مربی ام من را جدی گرفت و گفت حتی تا سطح قهرمانی المپیک هم می توانم پیشرفت کنم؛ زیرا در سن کم توانستم بسیاری از مدال آوران را شکست دهم! “

فرشیدی به عنوان کاپیتانی تیم ملی تکواندوی بانوان ایران در سال ۲۰۱۱ میلادی، صاحب مدال نقره وزن ۶۷ کیلوگرم در بازی‌ های آسیایی سال ۲۰۱۰ میلادی گوانگ‌ ژو (در سن ۱۹ سالگی)، مدال برنز وزن ۶۷ کیلوگرم در مسابقات تکواندوی آسیا سال ۲۰۱۰ میلادی قزاقستان (در سن ۲۰ سالگی) و همچنین مدال برنز وزن ۶۲ کیلوگرم در بازی‌ های همبستگی کشور‌های اسلامی سال ۲۰۱۳ میلادی اندونزی است.

همچنین کسب مدال طلای جام باشگاه‌ های آسیا و همچنین کسب سه طلای جام فجر و کسب مدال طلای تورنمنت تونس در سال ۲۰۱۳ میلادی از دیگر دستاوردهای وی می‌باشد.

پریسا فرشیدی در مصاحبه ای در ارتباط با علت رهایی زود هنگام ورزش تکواندو، چین گغته بود: ” دلیلش این بود که خیلی زود به تیم ملی راه پیدا کردم! از سن ۱۳ سالگی تکواندو را شروع کردم و در سن ۱۵ سالگی به تیم ملی ایران رفتم. هر سال که قهرمانی کشور بود، طلا می گرفتم. شرایط اردو بسیار سخت است و هر روز باید تمرینات سنگینی داشته باشی؛ یک سری حواشی هم وجود دارد و من توانستم همه این شرایط را تحمل کنم؛ اما به سنی رسیدم که انگیزه ام کمتر شد. من برای تیم ملی ایران، کم افتخار کسب نکردم و همیشه در ایران برترین بودم و حتی برخی سال ها به عنوان فنی ترین بازیکن انتخاب می شدم؛ اما انگیزه لازم را به من نمی دادند! البته خودم هم مقصر هستم که خیلی زود از ورزش تکواندو کنار رفتم. “

پریسا فرشیدی و همسرش

پریسا فرشیدی ، همسر کسرا مهدی پور نژاد ، مربی فیتنس، کراس فیت و همچنین تی ارایکس می باشد! در انتها بد نیست بدانید مهدی‌ پورنژاد که پیش‌ تر عضو  تیم ملی تکواندوی جمهوری اسلامی ایران (در وزن ۸۰- کیلوگرم تکواندو) بوده است، اکنون به عنوان عضو تیم پناهندگان کمیته بین‌ المللی المپیک مشغول به بازی است. بد نیست بدانید از المپیک ۲۰۱۶ میلادی بود که IOC تصمیم گرفت تعدادی از ورزشکاران پناهجو که از طریق هیچ کشوری نتوانستند سهمیه حضور در المپیک را کسب کنند، زیر پرچم IOC در المپیک حاضر باشند!

ورزشکارانی از افغانستان، کامرون، جمهوری دموکراتیک کنگو، اریتره، اتیوپی، جمهوری اسلامی ایران، سودان جنوبی، سودان و سوریه، پناهجویان بورسیه شده در المپیک ۲۰۲۰ میلادی هستند که در رشته‌ های دو و میدانی، بدمینتون، بوکس، جودو، کاراته، شنا، تکواندو و وزنه برداری رقابت خواهند کرد.

آدرس اینستاگرام پریسا فرشیدی

https://www.instagram.com/parisa_farshidi

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا