چهره هاسلبریتی ایرانیویژه

مادر علیرضا بیرانوند در فیلم سینمایی بیرو کیست؟ + بیوگرافی و عکس

در این مطلب از سایت مجله اینترنتی کولاک می خوانید که صحرا اسداللهی بازیگر نقش مادر علیرضا بیرانوند در فیلم سینمایی بیرو است. در ادامه بیشتر با این بازیگر و زندگی شخصی اش آشنا می شویم.

بیوگرافی صحرا اسدالهی نقش مادر بیرانوند

صحرا اسدالهی زاده ۲۷ مرداد ماه ۱۳۷۱ در تهران، بازیگر است و فقط یک برادر کوچکتر از خودش دارد. صحرا اسدالهی دارای مدرک لیسانس در رشته معماری از دانشگاه سوره می باشد. صحرا اسدالهی در کلاس بازیگری استاد سمندریان شرکت نموده است.

ازدواج و همسر صحرا اسد اللهی

صحرا اسدالهی مجرد می باشد و هنوز ازدواج نکرده اسـت.

فعالیت هنری صحرا اسدالهی

صحرا اسدالهی پس از طی کردن دوران تحصیل در دانشگاه، بطور رسمی فعالیت خود را در عرصه تئاتر آغاز کرد و شروع فعالیت بازیگری اش در تلویزیون از سال ۱۳۹۳ با بازی در مجموعه تلویزیونی گاهی به پشت سر نگاه کن رسما شروع شد و با این مجموعه تلویزیونی تلویزیونی پرطرفدار از قاب تلویزیون دیده شد.

صحرا اسداللهی در مدت زمان بسیار کوتاهی توانست نظر بسیاری از کارگردانان سینما و تلویزیون ایران را بخود جلب کند.

صحرا اسدالهی پس از مدت زمان کوتاهی پس از پایان تحصیلاتش و اخذ مدرک بازیگری از آموزشگاه سمندریان، با بازی در فیلم سینمایی فروشنده به شهرت رسید.

تجربه کارگردانی صحرا اسدالهی

صحرا اسداللهی تجربه کارگردانی را در کارنامه خود دارد . او مستند تست دوربین را ساخته است.

این فیلم به کارگردانی صحرا اسداللهی و تهیه کنندگی سید محمد رضوی درباره کارگردان جوانی است که برای فیلم جدیدش به دنبال بازیگر خردسال است.

فیلم مستند تست دوربین پیش از این توانسته بود در جشنواره های Black Star کشور غنا ، Wind International Film Festival کشور آمریکا ، Pelonnisos کشور یونان حضور پیدا کند و همچنین موفق به دریافت جایزه بهترین فیلم مستند و بهترین فیلم از نگاه تماشاگران از جشنواره سایه شده است.

بازی در فیلم فروشنده اصغر فرهادی

دوره های بازیگری را در آموشگاه حمید سمندریان گذرانده است. نخستین بار در فیلم فروشنده اصغر فرهادی در نقش مژگان بازی کرد که بازی در این فیلم باعث شهرت جهانی وی شد زیرا این فیلم برنده جایزه اسکار شد.

در این فیلم صحر در کنار بازیگران مطرحی همچون شهاب حسینی و ترانه علیدوستی ایفای نقش کرد که این فیلم جوایز متعددی را از جشنواره های بین المللی دریافت کرده است.

نخستین سریال وی

او در سال ۹۳ با سریال گاهی پشت سر نگاه کن به کارگردانی مازیار میری وارد قاب تلوزیون شد،اگر چه او نقش اصلی را بازی نمی کرد ولی تجربه خوبی برای وی بود.

تفریحات صحرا اسدالهی

مهمترین تفریح و سرگرمی من لحظه هایی است که کنار خانواده ام می گذرانم. ترجیح من این است که هر وقت کار نداشته باشم، نزد خانواده ام باشم. نزد خانواده بودن را به هر چیزی و هر اتفاقی ترجیح می دهم. همچنین عاشق فیلم دیدن مخصوصا دیدن فیلم های کوتاه هستم؛ فیلم های کوتاه که در دنیا اتفاق های ویژه ای را در ذهن شما رقم می زند، یعنی یک مدیوم کوتاه که پیشامد عجیبی در آن رخ بدهد.

خیلی فیلم دیدن را دوست دارم و علاقه خیلی مهم دیگر من غذا پختن است.

دیوانه وار استاد شجریان را دوست دارم، دیوانه وار دوستشان دارم و به طرز عجیبی هنگامی که صدای ایشان را گوش می کنم، احساس می کنم چهار ستون بدنم شروع به لرزیدن می کند. و به غیر از ایشان، قطعا موسیقی پاپ را هم دوست دارم.

علاقه صحرا اسداللهی به خودرو

ماشین عشق همیشگی من است، و درصورتی که در سینما اتفاقی برایم نیفتاد نمایشگاه ماشین خواهم زد که با گشت زدن در نمایشگاه از ماشین ها لذت ببرم، درصورتی که نشد راننده ترانزیت می شوم. و چنانچه این هم نشد دلال ماشین می شوم تا بتوانم دائم ماشین های خوب سوارشوم و بفروشم و اگر هیچ یک از این آرزوهایم نشد شغل کارواش را انتخاب میکنم که بتوانم ماشین های خوب را بشورم و لذت ببرم.

علاقه صحرا اسدالهی به شهرت

صحرا اسدالهی در مورد شهرت می گوید: من از حواشی گریزان هستم، یعنی ترجیح می دهم کسی من را نشناسد و با حاشیه هم کسی من را بولد و بزرگ نکند. ترجیح می دهم آدم ناشناسی باشم تا با حاشیه بخواهم خودم را بزرگ کنم.

آثار صحرا اسدالهی

سریال های تلویزیونی صحرا اسدالهی

– گاهی به پشت سر نگاه کن( مازیار میری، ۱۳۹۳)

– در جستجوی آرامش( سعید سلطانی، ۱۳۹۶- ۱۳۹۵)

– شرایط خاص( وحید امیرخانی، ۱۳۹۷)

– از یادها رفته( بهرام بهرامیان، ۱۳۹۷)

– بچه مهندس ۲( علی غفاری، ۱۳۹۷)

– بچه مهندس ۳( علی غفاری، ۱۳۹۹)

فیلم های سینمایی صحرا اسدالهی

– فروشنده( اصغر فرهادی، ۱۳۹۴)

– دریاچه ماهی( مریم دوستی، ۱۳۹۵)

– آپاندیس( حسین نمازی، ۱۳۹۶)

– آقای سانسور( علی جبارزاده، ۱۳۹۶)

– شب لرزه( محمدرضا رحمانی، ۱۳۹۶)

– سیاوش( ۱۳۹۶)

– آقای سانسور( علی جبارزاده ۱۳۹۶)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا