کدو حلوایی را می توان به شکل های مختلف پخت که در یکی از روش ها با شیر آن را می پزند و برخی نیز به صورت ساده با آب بخار پز می کنند اما یکی از روش های خوب و متنوع برای تهیه کدو حلوایی تهیه آن به روش کاراملی است که بسیار طعم خوبی به کدو می دهد. از خواص کدو حلوایی می توان به سلامت پوست و مو، جلوگیری از سرماخوردگی و… شاره کرد. از کدو می توانید به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی استفاده کنید. امروز در کولاک طرز تهیه کدو حلوایی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
کدو حلوایی | نصف یک کدوی متوسط |
شکر | ۵ ق غذا خوری |
آب | ۱ لیوان |
کره | ۲۵۰ گرم |
چوب دارچین | چند تکه |
طرز تهیه کدو حلوایی
مرحله اول: چیدن کدو ها در تابه و قرار دادن روی گاز
ابتدا کدو را با آب بشورید و با چاقو آن را برش دهید و تخم و مواد اضافی آن را جدا کنید و کدو ها را برش های منظم بزنید. کدو ها را در کف تابه بچینید و روی آن شکر بریزد سپس کدو ها را برگردانید و کمی آب به آن اضافه کنید.
مرحله دوم: اضافه کردن شکر و کره
در ادامه کره را برش بزنید و به تابه اضافه کنید سپس درب تابه را ببندید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی آب آن کشیده شود. در وسط های پخت کدو چوب های دارچین را به تابه اضافه کنید تا کدو ها عطر و طعم دارچین را بگیرند. بعد ازاینکه به خوبی کاراملی شد می توانید از روی شعله بردارید.
مرحله سوم: تهیه کدو حلوایی کاراملی
کدو ها را از تابه خارج کنید و در ظرف سرو بچینید و از مقدار کارامل باقی مانده در تابه روی کدو ها بریزید و آن را با گردو یا هر ماده دلخواه دیگری مانند گل محمدی تزیین کنید و میل کنید نوش جان.
فوت و فن های طرز تهیه کدو حلوایی
- برای اینکه کدو ها به خوبی بپزد و کاراملی شود هر از چند گاهی آن را هم بزنید.
- به جای دارچین می توایند از پودر هل یا وانیل نیز برای خوش عطر شدن استفاده کنید.
- به جای شکر شما می توانید از عسل یا شیره انگور نیز برای کاراملی شدن کدو حلوایی استفاده کنید که سالم تر است.
- از مقداری زعفران دم کرده نیز برای رنگ و عطر بهتر در تهیه این کدو حلوایی کاراملی می توانید استفاده کنید.
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |