طرز تهیه شیرینی پرتقالی خانگی با پیمانه در فر و تابه گام به گام
دستور پخت شیرینی پرتقالی
شیرینی پرتقالی یکی از شیرینی های ترد و خوش طعم و عطر است که می توانید از آن برای پذیرایی های نوروزی خود و همچنین جشن ها و مهمانی های دیگر نیز استفاده کنید. شما می توانید این شیرینی را در قالب های دلخواه و به شکل های دلخواه تزیین و نوش جان کنید. امروز در کولاک طرز تهیه شیرینی پرتقالی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
آرد برنج | ۱ لیوان یا ۱۷۰ گرم |
آرد سفید | ۱ لیوان یا ۱۵۰ گرم |
روغن قتادی | ۲/۳ لیوان یا ۱۵۰ گرم |
زرده تخم مرغ | ۲ عدد |
پودر شکر | ۱/۲ لیوان یا ۸۰ گرم |
پوست پرتقال | ۱ عدد |
طرز تهیه شیرینی پرتقالی
مرحله اول: ترکیب کردن مواد لازم
زرده تخم مرغ را از سفیده تخم مرغ جدا کنید و زرده را در یک کاسه بریزید و با همزن به خوبی آن را هم بزنید سپس شکر و روغن را اضافه کرده و دوباره به مدت ۳ دقیقه مواد را خوبی هم زده و در ادامه پرتقال را با آب شسته و پوست آن را رنده کنید و به مواد ترکیب شده اضافه کنید.
مرحله دوم: اضافه کردن آرد
آرد برنج و سفید را با هم ترکیب کرده و از الک رد کنید و در طی چند مرحله به مواد تهیه شده بیفزایید و با لیسک یا دور کند همزن خوب هم بزنید. خمیر را در یک کیسه فریزر قرار داده و با وردنه آن را پهن کرده سپس با کاتر به شکل دلخواه آن را قالب زده و در سینی فر چرب شده بچینید.
مرحله سوم: پخت شیرینی پرتقالی در فر
سینی فر را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه قرار دهید و هر وقت رو و زیر شیرینی خوب پخت شیرینی ها را از فر خارج کنید تا سرد شوند.
مرحله چهارم: پخت شیرینی بدون فر
ابتدا یک کاغذ روغنی روی تابه دو طرفه قرار داده و شیرینی ها را در آن بچینید و یک دمکنی روی درب تابه قرار داده و تابه را روی حرارت ملایم بزارید تا به خوبی بپزد تا آماده شود.
فوت و فن های طرز تهیه شیرینی پرتقالی
- بعد از پخت شیرینی ابتدا صبر کنید تا مقداری شیرینی ها خنک شوند سپس از سینی فر آن را جدا کنید.
- برای تزیین روی این شیرینی می توانید از مقداری شکلات ذوب شده به همراه تراقل و پودر پسته و سایر مواد استفاده کنید.
- توجه داشته باشید که به هیچ وجه نباید قسمت های سفید پرتقال را به این شیرینی اضافه کنید جون باعث تلخی این شیرینی می شود.
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |