مقایسه پیام رسان سروش و تلگرام
در این پست از مجله اینترنتی کولاک مطلبی در مورد
مقایسه پیام رسان سروش و تلگرام
ارائه شده است ، در صورتی که محتوای این پست مورد توجه تان واقع شده است، می توانید برای مشاهده مطالب بیشتر در این موضوع به دسته بندی
تکنولوژی
مجله اینترنتی کولاک مراجعه کنید .
این روزها خبر هایی مبنی بر فیلترینگ دائمی تلگرام در فضای مجازی زمزمه می شود ؛ اما راه حل چیست ؟ ، با فیلترینگ این پیام رسان محبوب در بین ایرانیان قطعا کسب و کار بسیاری از کار آفرینان فضای مجازی کساد می شود .بی شک یک پیام رسان داخلی همچون سروش بهترین انتخاب برای جایگزین تلگرام خواهد بود ، درباره(سروش)بیشتر بدانید :
مزایا ی استفاده از پیام رسان سروش چیست ؟
پیامرسان سروش یک نرمافزار پیامرسان ایرانی است. این پیامرسان دارای نسخههای رسمی اندروید و آیاواس برای تلفنهای همراه هوشمند، و نسخههای آزمایشی برای ویندوز، مک و لینوکس برای رایانههای شخصی میباشد. پس از فراگیر شدن تلگرام در ایران، با توجه به اینکه سرورهای تلگرام در ایران قرار نداشتند، این نرمافزار از جمله پیامرسانیهایی بود که به عنوان جایگزین تلگرام پیشنهاد شد. این پیامرسان کپیبرداری از کد منبع باز تلگرام است اما سرورهای آن در ایران قرار دارد.
نرمافزار سروش در بهمن ۱۳۹۴ نسخهٔ آزمایشی خود را به بازار عرضه کرد و تا بهمن ۱۳۹۵ نزدیک به ۷۰۰ هزار کاربر فعال داشت. قرار بود این پیامرسان تا پایان زمستان ۱۳۹۵ بهطور رسمی رونمایی شود.این نرمافزار تحت حمایت سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران گسترش یافته و بخش عمدهای از سهام این شرکت متعلق به صدا و سیما است.
آیا پیام رسان سروش جاسوسی کاربرانش را می کند ؟
طبق ادعای سروش، این پیامرسان اطلاعات مخاطبان را ذخیره و از آنها استفاده میکند، اما این اطلاعات را در اختیار شخص یا شرکت ثالثی قرار نمیدهد؛ هرچند که درستی این ادعا جای تأمل دارد.در بند ۵ قوانین شرایط عضویت آمدهاست که:
«سروش مجاز است در هر زمان که مشخص شد شناسه(ID) انتخاب شده مغایر با مشخصات سازنده یا مدیران کانال است با/بدون اطلاع قبلی شناسه کانال را تغییر یا کانال را غیرفعال نماید. مرجع تشخیص در این زمینه، سروش است.»
در بند ۲ قوانین محتوای رد و بدل شده در سروش آمدهاست که:
کاربران مجاز به انتشار محتوای خلاف واقع، غیراخلاقی و غیرقانونی نمیباشند و عواقب آن برعهده خود کاربر خواهد بود.
در بند ۵ قوانین شرایط استفاده آمدهاست که:
کاربر آزاد است تا در چهارچوب قوانین این توافقنامه و قوانین جمهوری اسلامی ایران، اقدام به استفاده از بخشهای مختلف سروش نماید. لازم است ذکر شود عواقب تخطی از این بند، بر عهده خود کاربر میباشد. در این خصوص سروش خود را توسعه دهنده سرویس دانسته و مسئولیت نحوه استفاده از این سرویس بر عهده کاربر است.
در بند ۶ قوانین شرایط استفاده آمدهاست که سروش میتواند حساب کاربری کاربران ناقض قوانین، و همچنین کاربرانی که بیش از یک سال از آخرین فعالیت آنها میگذرد را با/بدون اطلاع قبلی به صورت موقت یا دائم غیرفعال نماید
مقایسه پیام رسان سروش و تلگرام
قرار است این نرمافزار در تلویزیون ایران پشتیبانی تبلیغاتی شود و اعتراضات اجتماعی به حذف تلگرام را برای ۴۵ میلیون ایرانی آن کاهش دهد. تبادل پیام بین دو یا چند نفر،ایجاد کانال،ارسال فایل (شامل عکس و فیلم) تا حداکثر ۵۰ مگابایت،برقراری تماس صوتی (مصرف حجم اینترنت: ۹کیلوبایت بر ثانیه . شاید سروش نسبت به تلگرام امکانات کمتری داشته باشد اما قطعا در آینده ای نه چندان دور با تلاش کارآفرینان ایرانی و برنامه نویسان این اپلیکیشن نظر کاربران ایرانی را سوی خود جلب خواهد کرد……..
این پست توسط بخش تکنولوژی مجله کولاک گردآوری شده است , امیدواریم از مطالعه مطلب
مقایسه پیام رسان سروش و تلگرام
استفاده کافی برده باشید، از شما دعوت می شود از مطالب مرتبط با این پست دیدن فرمایید .
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |
فقط تلگرام
سروشمزخرفه
اپولود فقط ۵۰ مگابایت مزخرفه خخخخخ نسخه دسکتاپ که عالیه همش هنگ میکنه خخخخ در کل بگم با ۱۰ روز استفاده از سروش فقط بخاطر نت رایگانش بود همین مدیران کانال ها هم از محدودیت اپولود و کندی رنج میبرن اهاااای کسی که ساختیش مفتش کردی حالا کوفتش نکن برامون لامصب.
قضیه این تیک سوم در سروش چیه؟
جایی خوندم به تصحیح ایرادات نگارشی متن میپردازه ..!!!!
جایی هم خوندم پیامهای پیوی توسط نفر سومی خونده میشه و حتی میتونیم از اون نفر سوم مشاوره بگیریم !
واقعا متاسفم
چه داستانی شده این شبکه های اجتماعی برای ما.
اگه این مطالبی که خوندم صحت داشته باشه این پیامرسان رو حذف میکنم بطور کامل و به همه هم میگم حذفش کنن.
همونطوری که کلی تلاش کردم خیلی هارو به این برنامه آوردم .. که فکر میکنم اشتباه کردم،خبر نداشتم از اوضاعش.
صداهای اطرافم که شنود میکنه.
خجالت نکشید بیاید فیلممون رو هم بگیرید یه دفعه ، به همه چی که دسترسی دارید ….
اونوقت با این کارهاتون انتظار دارید حمایت کنیم ازتون ، آدمو زده میکنید.
من حتی تلگرام رو کلا حذف کردم ولی مثل اینکه برگردیم همونجا راحت تریم.
حالا دلیل مقاومت خیلی هارو میفهمم.
از قضا مقاله خوبی بود و در تکمیل مقاله دیگه هم ضعف هاش باید گفته بشه هم مزیت هاش.
لطفا دو مسالۀ «میهن دوستی» رو با «حمایت از تولیدات داخلی مزخرف» اشتباه نگیرید که همون بلایی که سر خودروهای لگن داخلی اومد سر اینها هم میاد.
ضعف های تولیدات داخلی رو (قبل از اینکه وبال گردن خودمون بشه و قبل از اینکه خارجی ها به ریش تون بخندند) بگیم بین خودمون، تا بتونیم تولید با کیفیت داشته باشیم.
خواب خرگوشی داشتن و به به و چه چه گفتن و ضعف ها رو نگفتن یعنی تا ابد لیاقت پراید سواری با قیمت چهل پنجاه میلیونی رو دارید.
زنده باد تلگرام زنده باد پاول دووف سلطان وجدان پاول دووف که به کاربراش خیانت نمیکنه و اطلاعاتشو لو نمیده زنده باد پاول دووف
اطلاعاتمو به موساد دادن