اگردک قزوین یکی از نان ها خوشمزه قزوین است که با استفاده از مواد ساده قابل تهیه است. این نان محلی در زمان کمی تهیه می شود و چالش خاصی برای تهیه نخواهید داشت. این نان در شهر های دیگر نیز تهیه می شود و می توانید از آن در ماه رمضان برای افطار خود استفاده کنید. اگردک یک بافت ترد و خوب دارد که می توانید از آن در صبحانه و عصرانه استفاده کنید. امروز در کولاک طرز تهیه اگردک قزوین را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
آرد | ۲ و ۱/۲ لیوان |
تخم مرغ | ۱ عدد |
روغن | ۱/۴ لیوان |
شیر | ۳/۴ لیوان |
شکر | ۱/۲ لیوان |
بکینگ پودر | ۱ ق چای خوری |
زردچوبه | ۱ ق چای خوری |
وانیل | کمی |
پودر خمیر مایه | ۱ ق غذا خوری سر خالی |
طرز تهیه اگردک قزوین
مرحله اول: ترکیب کردن مواد
آرد و بکینگ پودر را همراه زردچوبه و خمیر مایه در یک کاسه بریزید و با قاق خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. سپس شکر و تخم مرغ را شکسته و اضافه کنید و در ادامه شیر را در سه مرحله به مواد اضافه کنید و با قاشق یا لیسک خوب هم بزنید.
مرحله دوم: ورز دادن خمیر
روغن را نیز به مواد اضافه کنید و با دست خمیر را هم بزنید و خوب ورز دهید. خمیر را در یک کاسه قرار دهید و بپوشانید تا به مدت یک ساعت استراحت کند. بعد از استراحت خمیر دوباره آن را مقدار ورز دهید و یک سطح صاف را آردپاشی کنید و خمیر را روی آن با وردنه خوب پهن کنید.
مرحله سوم: سرخ کردن اگردک
با یک چاقو یا کاتر خمیر را به شکل مستطیلی برش دهید و در یک تابه روغن بریزید و روی گاز قرار دهید تا روغن داغ شود سپس اگردک ها را در روغن قرار دهید تا یک طرف آن سرخ شود سپس آن را برگردانده تا طرف دیگر نیز به خوبی سرخ و طلایی شود. بعد از سرخ شدن اگردک ها را روی یک توری قرار دهید تا روغن اضافی از آن جدا شود.
فوت و فن های طزر تهیه اگردک قزوین
- بعد از تهیه می توانید روی اگردک را با پودر قند تزیین کنید سپس سرو کنید.
- شما می توانید برای تهیه اگردک از زعفران دم کرده به جای زردچوبه استفاده کنید.
- برای سرخ کردن اگردک باید روغن کاملا داغ باشد سپس خمیر اگردک را به آن اضافه کنید.
- برای هم زدن این نان از همزن نباید استفاده کنید چون استفاده از همزن باعث می شود بکینگ پودر خاصیت خود را از دست دهد.
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |