شکلات صبحانه یکی از خوراکی هایی است که در بین افراد بسیار محبوب و پر طرفدار است. از شکلات صبحانه برای تزیین پیراشکی ها، فیلینگ برخی از کیک ها، تهیه پنکیک و… نیز استفاده می شود. شما می توانید همراه نان شکلات را در وعده صبحانه میل کنید. در این دستور دو روش تهیه شکلات صبحانه گفته شده است که روش اول سالم تر و رژیمی تر است و اگر قصد سال خوری دارید می توانید از آن استفاده کنید. از این شکلات به عنوان یک عصرانه محبوب و لذیذ نیز می توانید استفاده کنید. امروز در کولاک طرز تهیه شکلات صبحانه را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه شکلات صبحانه به روش اول
کره بادام زمینی | ۲ ق غذا خوری |
شیره انگور یا توت | ۲ ق غذا خوری |
پودر کاکائو | ۲ ق غذا خوری |
شیر یا آب | به میزان لازم |
مواد لازم برای تهیه شکلات صبحانه به روش دوم
شیر سرد | ۱ لیوان |
شکر | ۱ لیوان |
روغن مایع | ۱ لیوان |
پودر کاکائو | ۲ ق غذا خوری سر پر |
طرز تهیه شکلات صبحانه به روش اول
مرحله اول: تهیه شکلات رژیمی
ابتدا کره بادام زمینی را در یک کاسه بریزید و به آن شیره انگور را اضافه کنید. این دو مواد را با هم خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. پودر کاکائو را نیز اضافه کنید و کم کم شیر یا آب را اضافه کنید و هم بزنید تا به یک غلظت خوب و دلخواه برسد. شکلات صبحانه سالم و رژیمی شما آماده اشت نوش جان.
طرز تهیه شکلات صبحانه به روش دوم
مرحله اول: میکس کردن مواد شکلات صبحانه
ابتدا شکر را در میکسر بریزید و به آن شیر و پودر کاکائو را همراه روغن اضافه کنید و میکسر را روشن کنید تا به مدت سه دقیقه مواد با هم ترکیب شوند. وقتی مواد شکلات به خوبی با هم ترکیب شدند آن را رد ظرف دلخواه بریزید و برای مدتی در یخچال قرار دهید تا مقداری سفت تر شود.
فوت و فن های طرز تهیه شکلات صبحانه
- در روش اول به جای کره بادام زمینی از ارده کنجد نیز می توانید استفاده کنید. همچنین به جای شیره می توانید از استویا یا عسل نیز استفاده کنید.
- میزان ماندگاری شکلات صبحانه در روش دوم در ظرف درب دار در یخچال ۳ هفته می باشد.
- در تهیه شکلات صبحانه به روش دوم می توانید از مقداری وانیل نیز برای عطر بیشتر شکلات استفاده کنید.
- استفاده از روغن مایع باعث می شود شکلات صبحانه در روش دوم ماندگاری بهتری داشته باشد.
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |