انواع شیرینی و کیک

طرز تهیه کیک با آرد نانوایی پف دار و عالی در فر و قابلمه

دستور پخت کیک با آرد نانوایی

کیک با آرد نانوایی یکی از کیک هایی است که شما می توانید زمانی که آرد مخصوص قنادی یا آرد سفید در خانه موجود نیست از این دستور استفاده کنید. بافت این کیک و طعم آن مانند تهیه کیک با آرد سفید است و می توانید از آن به عنوان عصرانه یا صبحانه همراه چای یا شیر میل کنید. امروز در کولاک طرز تهیه کیک با آرد نانوایی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

آرد نانوایی ۲ و ۱/۲ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ لیوان
شیر ۳/۴ لیوان
روغن ۱/۲ لیوان
بکینگ پودر ۲ ق مربا خوری سر پر
وانیل ۱/۲ ق چای خوری
پودر کاکائو ۱ ق غذا خوری

طرز تهیه کیک با آرد نانوایی

مرحله اول: تهیه مواد مایع

تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و وانیل را به آن اضافه کنید و با دور تند همزن برقی مواد را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه هم بزنید تا کاملا کشدار و سبک شود. شکر را در طی دو مرحله اضافه کنید و خوب هم بزنید. روغن و شیر را به ترتیب اضافه کنید و هم بزنید سپس همزن را خاموش کنید.

مرحله دوم: اضافه کردن آرد و ریختن کیک در قالب

آرد و بکینگ پودر را با هم ترکیب کرده و سه بار الک کنید سپس در طی چند مرحله به مواد مایع اضافه کنید و با قاشق هم بزنید. مقدار کمی از مواد کیک را در یک کاسه دیگر بریزید و به آن پودر کاکائو الک شده اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. قالب دلخواه را چرب کرده و یک لایه از مواد سفید رنگ بریزید سپس یک لایه از مواد شکلاتی و دوباره از مواد سفید ریخته سپس شکلاتی را اضافه کنید.

مرحله سوم: پخت کیک در فر

قالب کیک را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۳۵ الی ۴۵ دقیقه قرار دهید تا به خوبی بپزد. اگر از فر برقی استفاده می کنید دما باید روی ۱۶۰ الی ۱۶۵ درجه باشد.

مرحله چهارم: پخت کیک بدون فر

ابتدا یک ظرف یا قابلمه کوچک در ته قابلمه قرار دهید و کیک را در قالب ریخته و روی ظرف دیگر قرار دهید در ادامه یک دمکنی روی درب قابلمه قرار داده و قابلمه را روی حرارت ملایم بزارید تا بپزد.

فوت و فن های طرز تهیه کیک با آرد نانوایی

  1. اگر می خواهید کیک شما دو رنگ نباشد باید پودر کاکائو را حذف کنید.
  2. برای تزیین روی کیک می توانید از انواع سس های شکلاتی یا خامه و سایر مواد استفاده کنید.
  3. برای اینکه مواد بهتر با هم ترکیب شوند قبل از شروع به تهیه کیک مواد را از یخچال خارج کنید تا هم دمای محیط شوند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا