مربای هویج یکی از ساده ترین و پر طرفدار ترین مربا ها است که نسبت به سایر مربا ها ارزان تر نیز می باشد. از خواص هویج می توان به تقویت سیستم ایمنی، سلامتی استخوان ها، کاهش التهاب، سلامت چشم و تقویت بینایی و… اشاره کرد. رنگ و طعم و عطر این مربا واقعا فوق العاده است و باید حتما آن را امتحان کنید. شما می توانید از مربای هویج در کنار کره یا گردو برای صبحانه یا عصرانه خود استفاده کنید. امروز در کولاک طرز تهیه مربای هویج را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
هویج | ۱ کیلو |
شکر | ۱ کیلو |
آب | ۲ لیوان |
هل | ۵ عدد |
زعفران | به میزان دلخواه |
آب لیمو ترش | ۱ ق غذا خوری |
طرز تهیه مربای هویج
مرحله اول: رنده کردن هویج
ابتدا هویج ها را با آب بشورید سپس خشک کنید و با قسمت متوسط رنده آن را رنده کنید و در یک قابلمه بریزید. آب را به قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا زمانی که شروع به جوشیدن کند. وقتی قل خورد شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
مرحله دوم: تهیه شهد مربای هویج و پخت مربا
اجازه دهید مقداری هویج ها با شکر با درب باز بپزند. هل را همراه زعفران به مربا اضافه کنید و صبر کنید تا مربای شما قوام بیاید. زمانی مربای شما قوام می آید که شهد مربا مقداری غلظت گرفته باشد و شل نباشد.
مرحله سوم: اضافه کردن لیمو ترش
در آخر پخت مربا لیمو ترش را اضافه کنید و هم بزنید تا جلوی شکرک زدن مربای شما را بگیرد. مربای شما آماده است و می توانید آن را از روی گاز بردارید و میل کنید.
فوت و فن های طرز تهیه مربای هویج
- اندازه هویج ها بسته به سلیقه خودتان دارد و می توانید آن ها را با رنده ریز یا بزرگ یا متوسط رنده کنید.
- به جای هل می توانید از گلاب یا وانیل نیز در تهیه مربای هویج استفاده کنید.
- میزان زمان تقریبی برای شروع جوشیدن مربا نیم ساعت است که بعد از آن می توانید شکر را اضافه کنید.
- اگر لیمو ترش در دسترس نبود می توانید از مقداری آبلیمو یا جوهر لیمو نیز استفاده کنید.
- زعفران قابل حذف است اما استفاده از ان باعث خوش عطر و خوش رنگ شدن مربای شما می شود.
- برای تزیین روی مربا می توانید از گل محمدی یا خلال پسته نیز استفاده کنید.
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |