طرز تهیه خاگینه هویج تبریزی با گردو راحت و عالی به صورت قالبی
دستور پخت خاگینه هویج تبریز
خاگینه هویج را می توانید در وعده صبحانه یا عصرانه همراه با چای یا شیر میل کنید. این خاگینه به دلیل استفاده از هویج در آن بسیار سالم و مقوی است و حتما باید آن را امتحان کنید. از خاگینه به عنوان یک دسر بعد از غذا نیز می توان استفاده کرد. در این دستور خاگینه هیوج به صورت قالبی گفته شده است. امروز در کولاک طرز تهیه خاگینه هویج را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
هویج | ۳ عدد |
تخم مرغ | ۳ عدد |
آرد | ۲ ق غذا خوری سر پر |
روغن مایع | ۲ ق غذا خوری |
زعفران | ۱ ق غذا خوری |
وانیل | ۱/۲ ق چای خوری |
گردو خرد شده | ۱/۲ لیوان |
پودر گل محمدی و دارچین و هل | مقداری |
مواد لازم برای تهیه شربت خاگینه
آب | ۱ لیوان |
شکر | ۱ لیوان |
دانه هل | ۱ عدد |
زعفران | ۲ ق غذا خوری |
آبلیمو | ۱ق چای خوری |
طرز تهیه خاگینه هویج
مرحله اول: تهیه شربت
ابتدا آب و شکر را در یک قابلمه بریزید و آن را روی گاز قرار دهید تا شکر در آب حل شود. سپس دانه هل و زعفران را بیفزایید و هم بزنید. وقتی شربت به یک غلظت مناسب رسید به آن آبلیمو را اضافه کنید و مقداری هم زده و از روی گاز بردارید.
مرحله دوم: ترکیب کردن مواد خاگینه
هویج را رنده کنید و آب اضافی آن را جدا کنید و آن را در یک کاسه بریزید. زعفران و روغن را همراه وانیل به هویج اضافه کنید و آن را مخلوط کنید. تخم مرغ ها را شکسته و به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند. آرد و وانیل را الک کرده و به مواد ترکیب شده اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مخلوط شوند.
مرحله سوم: پخت خاگینه هویج
یک قالب سیلیکونی را چرب کرده و نصف مواد تهیه شده را در آن بریزید و مخلوط پودر های گفته را روی آن ریخته و باقی مواد تهیه شده را اضافه کنید. قالب را به مدت ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا به خوبی بپزد. خاگینه را از فر خارج کرده و شربت تهیه شده را روی آن بریزید و به مدت یک الی دو ساعتن در یخچال قرار دهید تا به خوبی شربت جذب خاگینه شود نوش جان.
فوت و فن های طرز تهیه خاگینه هویج
- برای اینکه روی خاگینه بیشتر طلایی شود در آخر پخت خاگینه مقداری گریل را روشن کنید سپس خاگینه را زا فر خارج کنید.
- برای تزیین روی خاگینه می توانید از پودر پسته و گل محمدی یا گردو استفاده کنید.
- به جای هل در تهیه شربت خاگینه می توانید از گلاب نیز استفاده کنید.
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |