طرز تهیه چیکن استراگانف ساده و عالی با سس بشامل و قارچ مرحله به مرحله
دستور پخت طرز تهیه چیکن استراگانف
چیکن استراگانف یکی از غذاهای فرنگی خوشمزه است که شما می توانید آن را تهیه و برای خاص تر شدن سفره های خود در مهمانی ها استفاده کنید. مواد اصلی این غذا قارچ، خامه و سینه مرغ است که ترکیب این مواد با هم یک طعم خوب ایجاد می کند. استراگانف انواع مختلفی دارد ولی چیکن استراگانف آن محبوب تر و راحت ترین نوع آن می باشد. امروز در کولاک طرز تهیه چیکن استراگانف را به شما آموش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
سینه مرغ | ۷۰۰ گرم |
قارچ | ۸ عدد |
آرد سفید | ۲ ق غذا خوری |
آب | ۱/۲ لیوان |
خردل | ۱ ق غذا خوری |
پیاز | ۱ عدد |
نمک، فلفل و پودر سیر | به میزان لازم |
روغن | ۲ ق غذا خوری |
کره | ۲ تا ۳ ق غذا خوری |
مواد لازم برای تهیه سس بشامل
کره | ۱ ق غذا خوری |
آرد | ۱ ق غذا خوری |
شیر | ۱ پیمانه |
نمک، فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه چیکن استراگانف
مرحله اول: مزه دار کردن و تفت دادن مرغ
سینه مرغ تهیه شده را با چاقو ورقه ورقه یا مربعی خرد کنید و در یک کاسه بریزید سپس با ادویه های گفته شده و نمک مزه دار کنید و مواد را خوب هم بزنید. روغن را در تابه بریزید و مرغ ها را به تابه اضافه کنید و حرارت را روی ملایم بزارید و به مدت ۱۰ دقیقه در آن تفت دهید.
مرحله دوم: تفت دادن پیاز و قارچ
پیاز را پوست کنید و خلالی خرد کنید سپس به تابه کره اضافه کنید و پیزا را در آن تفت دهید. سپس قارچ ها را خرد کنید و به تابه اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا قارچ ها طلایی شود. در ادامه آرد و خردل را اضافه کنید و آب را نیز در دو مرحله بیفزایید..
مرحله سوم: تهیه سس بشامل
در این وسط باید سس بشامل تهیه کنید برای این کار کره را ذوب کنید و آرد را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود و بعد شیر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید و کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید تا سس بشامل به غلظت برسد.
مرحله سوم: آماده شدن چیکن استراگانف
وقتی مواد یکدست شد سس بشامل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود سپس مرغ ها را اضافه کنید و بزارید چند قل بزند سپس گاز را خاموش کنید و غذا را در ظرف سرو بریزید چیکن استراگانف شما آماده است نوش جان.
فوت و فن های طرز تهیه چیکن استراگانف
- برای عطر و طعم بهتر در آخر پخت غذا می توانید مقداری شوید و جعفری خرد شده به غذا اضافه کنید.
- بعد از پخت برای سرو چیکن استراگانف می توانید در کنار آن کمی سیب زمینی سرخ کرده قرار دهید سپس آن را سرو کنید.
- برای عطر و طعم بهتر می توانید از مقداری لیموی تازه نیز در تهیه چیکن استراگانف استفاده کنید.
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |