برشتوک شکلاتی یکی از شیرینی های ساده است که می توانید آن را در شکل و قالب های مختلف تهیه کنید. این شیرینی با چای یک ترکیب بسیار لذت بخش است و باید آن را امتحان کنید. مواد اصلی و مورد نیاز برشتوک شکلات و آرد نخودچی به همراه سایر مواد است. امروز در کولاک طرز تهیه برشتوک شکلاتی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
آرد نخودچی | ۱ لیوان معادل ۱۳۰ گرم |
پودر قند | ۱/۳ لیوان معادل ۵۰ گرم |
کره | ۷۰ گرم |
هل | ۱ ق چای خوری سر خالی |
شکلات | ۵۰ گرم |
روغن مایع | ۱ ق غذا خوری |
طرز تهیه برشتوک شکلاتی
مرحله اول: ذوب کردن شکلات و ریختن در قالب
ابتدا شکلات را در یک ظرف ریخته و روی بخار کتری در حال جوش قرار دهید تا شکلات ذوب شود. سپس مقداری آن را هم زده و روغن را اضافه کنید تا شکلات روان شود. شکلات را در قیف بریزید و نوک آن را قیچی کنید سپس یک لایه در قالب سیلیکونی به شکل دلخواه بریزید و قالب را کمی روی میز یا زمین بکوبید تا شکلات ها صاف و یکسان شوند و آن را در یخچال قرار دهید.
مرحله دوم: تفت دادن آرد نخودچی
در این مرحله آرد نخودچی را در یک تابه بریزید و روی حرارت ملایم به مدت ۱۵ دقیقه تفت دهید اما توجه داشته باشید که نباید تغییر رنگ دهد. آرد را از تابه خارج کنید و کره را در تابه بریزید و وقتی کره ذوب شد آرد را روی آن بریزید و هم بزنید. مواد را زا روی حرارت برداشته و بلافاصله پودر قند را روی آن الک کنید. پودر هل را نیز به مواد اضافه کنید و با پشت قاشق هم بزنید تا مواد به خوبی مخلوط و ترکیب شوند.
مرحله سوم: قرار دادن در یخچال
از مواد تهیه شده تا زمانی که گرم است روی شکلات ها بریزید و با پشت قاشق روی آن را صاف کنید. به مدت یک ساعت قالب را در یخچال قرار دهید تا به خوبی سفت شود سپس از قالب خارج کرده و نوش جان کنید.
فوت و فن های طرز تهیه برشتوک شکلاتی
- اگر شکلات بعد از آب کردن روان بود نیازی به اضافه کردن روغن نیست و می توانید آن را از دستور حذف کنید.
- این شیرینی را می توانید با استفاده از شکلات تلخ یا شیری نیز تهیه و میل کنید.
- به جای کره می توانید از ترکیب مشاوی کره و روغن جامد نیز برای تهیه برشتوک شکلاتی استفاده کنید.
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |