طرز تهیه بادام زمینی روکش دار طعم دار و خوشمزه در خانه
دستور تهیه بادام زمینی طعم دار
بادام زمینی روکش دار یکی از تنقلات محبوب است که طرفداران زیادی دارد. شما می توانید این بادام ها را به مدت ۴ روز در محیط خانه و به مدت ۱۰ روز در ظرف درب دار و در یخچال نگه داری کنید. این بادام زمینی را می توانید در طعم ها و رنگ های دلخواه خود تهیه کنید. امروز در کولاک طرز تهیه بادام زمینی روکش دار را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
بادام زمینی | ۲۵۰ گرم |
تخم مرغ کوچک | ۲ عدد |
آرد سفید قنادی | ۱ لیوان |
بکینگ پودر | ۱ ق چای خوری |
آب پنیر نارنجی | به میزان لازم |
روغن | کمی |
نمک، فلفل و پودر پیاز | به میزان دلخواه |
طرز تهیه بادام زمینی روکش دار
مرحله اول: آماده کردن مواد لازم
ابتدا پوست های بادام زمینی ها را جدا کرده سپس بادام زمینی ها را در یک کاسه بریزید. آرد و بکینگ پودر را در یک کاسه دیگر ریخته و ترکیب کنید. تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و با چنگال یا قاشق خوب هم بزنید و سپس ادویه ها و نمک را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
مرحله دوم: ترکیب کردن مواد
تخم مرغ ها را طی چند مرحله به بادام زمینی ها اضافه کنید و هر بار مقداری از ترکیب آرد و بکینگ پودر را نیز اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. بادام زمینی ها را در الک ریخته و آرد اضافی آن را الک کنید.
مرحله سوم: سرخ کردن بادام زمینی ها
در یک قابلمه روغن بریزید به طوری که وقتی بادام زمینی ها را اضافه کردید در روغن شناور باشند. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا کمی روغن داغ شود. بادام زمینی ها را در قابلمه بریزید و برای هم زدن قابلمه را تکان دهید چون اگر با قاشق هم بزنید روکش بادام زمینی ها از بین می رود. بعد از سرخ شدن بادام زمینی ها را در صافی بریزید تا روغن اضافی خارج شود سپس در یک کاسه بریزید و پودر آب پنیر نارنجی را روی آن الک کنید.
فوت و فن های طرز تهیه بادام زمینی روکش دار
- شما می توانید ادویه های دلخواه دیگر مانند سرکه و فلفل تند نیز در تهیه این بادام زمینی روکش دار استفاده کنید.
- توجه داشته باشید که حتما تخم مرغ را کم کم اضافه کنید چون در غیر این صورت گلوله می شوند و به هم می چسبند.
- حتما بادام زمینی ها را الک کنید سپس سرخ کنید چون اگر این کار را انجام ندهید در حین سرخ کردن بادام زمینی ها در ته ظرف فرو می رود و می سوزد.
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |