طرز تهیه کوکوی مرغ ریش ریش شده و سیب زمینی پخته خوش طعم و عالی
دستور پخت کوکو مرغ
کوکوی مرغ یکی از انواع کوکوهایی است که بسیار سالم و مقوی است. این کوکو را با نان یا برنج می توانید میل کنید و اگر رژیم لاغری دارید این کوکو را می توانید بدون نان و برنج نیز میل کنید. از این کوکو به عنوان پیش غذا در مهمانی ها و جشن های خود نیز می توایند استفاده کنید. امروز در کولاک طرز تهیه کوکوی مرغ را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
سینه مرغ | ۵۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۳ عدد |
زعفران | به میزان لازم |
ماست | ۴ تا ۵ ق غذا خوری |
سیب زمینی | ۱ عدد بزرگ |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
پودر سیر | ۱/۲ ق چای خوری |
سیر | چند حبه |
طرز تهیه کوکوی مرغ
مرحله اول: رنده کردن و پخت مرغ و سیب زمینی
سیب زمینی را پوست کنید و با رنده خرد کنید و در یک کاسه بریزید سپس مرغ را همراه مقداری آب و سیر پوست کنده در قابلمه بریزید و بگذارید بپزد بعد از پخت مرغ را نیز با رنده خرد کنید و در کاسه بریزید اگر رنده در دسترس نبود می توانید از میکسر یا غذا ساز نیز استفاده کنید.
مرحله دوم: ترکیب کردن مواد لازم
تخم مرغ هار ا بشکنید و به مواد داخل کاسه اضافه کنید سپس ماست را نیز اضافه کنید در ادامه پیاز را پوست کنید و آب ان را گرفته سپس به کاسه اضافه کنید. پودر سیر و ادویه های دیگر را همراه نمک به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله سوم: سرخ کردن کوکو مرغ در تابه
در تابه روغن بریزید و روی گاز قرار دهید تا کمی گرم شود سپس مواد کوکو را داخل تابه بریزید و بزایرد یک طرف کوکو سرخ شود سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز بپزد. برای پخت کوک می توایند از فر نیز استفاده کنید برای این کار ابتدا سینی فر را چرب کنید و مواد کوکو رادر آن بریزید و آن را در فر با دمای ۱۷۰ درجه قرار دهید تا بپزد.
فوت و فن های طرز کوکوی مرغ
- در تهیه این کوکو اگر از ماست پر چرب استفاده کنید کوکو بهتری خواهید داشت.
- برای اینکه بوی مرغ گرفته شود در هنگام پخت آن می توانید از یک شاخه کرفس نیز استفاده کنید.
- برای عطر و طعم بهتر کوکو می توانید در هنگام ترکیب کردن مواد از چند برگ جعفری نیز استفاده کنید.
- اگر مواد کوکو خیلی شل بود کمی آرد یا بکینگ پودر اضافه کنید تا به غلظت مناسبی برسد.
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |