انواع غذا ها

طرز تهیه سوپ گشنیز مجلسی و ساده با جو و ماست

دستور پخت سوپ گشنیز

سوپ گشنیز یکی از سوپ های متنوع و آسان است که شما می توانید در زمان هایی که بیمار هستید یا سرماخوردگی دارید آن را تهیه کنید. از خواص گشنیز می توان به کمک به سلامتی قلب، کاهش کلسترول، تقویت سیستم ایمنی بدن و… اشاره کرد. از این سوپ می توانید در وعده شام به عنوان یک شام سبک و رژیمی نیز استفاده کنید. امروز در کولاک طرز تهیه سوپ گشنیز را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

سیب زمینی ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
هویج ۲ عدد
جو ۱۰ ق غذا خوری
گشنیز ۲۵۰ گرم
سیر ۳ حبه
عصاره مرغ کمی
دوغ و ماست به میزان دلخواه
نمک به میزان لازم

طرز تهیه سوپ گشنیز

مرحله اول: تفت دادن مواد لازم

ابتدا پیاز را پوست کرده و خرد کنید. سپس در یک قابلمه روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید و پیاز را در آن سرخ کنید. هویج را نیز ریز خرد کرده و به تابه بیفزایید و مقداری تفت دهید. سیب زمینی را نیز پوست کرده و خرد کنید و به تابه اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله دوم: اضافه کردن سایر مواد به سوپ

مقداری آب به مواد اضافه کنید و سپس عصاره مرغ را افزوده و هم بزنید. جو را خیسانده و در یک قابلمه دیگر بریزید و زوی گاز قرار دهید تا بپزد. بعد از پخت جو آن را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند. سیر را پوست کرده و خرد کنید و به سوپ اضافه کنید.

مرحله سوم: اضافه کردن گشنیز و پخت سوپ گشنیز

گشنیز را پاک کرده و با آب بشورید سپس صبر کنید تا خشک و در ادامه با چاقو آن را ریز خرد کنید و به سوپ بیفزایید. ماست و دوغ را در یک کاسه بریزید و به آن نمک اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند. یک ملاقه از سوپ را در ترکیب تهیه شده بریزید و باقی آن را به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید. بعد از اینکه ۱۰ دقیقه سوپ شما جوشید آماده است و می توانید آن را از روی گاز بردارید و سرو کنید.

فوت و فن های طرز تهیه سوپ گشنیز

  1. شما می توانید به جای خرد کردن هویج و سیب زمینی آن را رنده نیز کنید.
  2. به جای عصاره مرغ می توانید از عصاره گوشت نیز استفاده کنید.
  3. برای تهیه این سوپ می توانید از ماست ترش یا شیرین و چرب بر حسب سلیقه خود استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا