طرز تهیه دیماج قزوین خیلی ساده و راحت به روش اصلی
دیماج قزوین یکی از میان وعده ها و عصرانه های مفید و سالم است که به راحتی نیز قابل تهیه است. دیماج یک وعده سبک و بدون ضرر است و ترکیب این مواد با هم یک ترکیب خوشمزه خواهد بود. دیماج با مواد ساده ای مانند خیار و نان خشک به همراه سایر مواد تهیه می شود. امروز در کولاک طرز تهیه دیماج قزوین را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
نان لواش خشک شده | ۵۰۰ گرم |
گردو | ۱ لیوان |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
خیار | ۳ عدد نسبتا بزرگ |
گوجه | ۳ عدد متوسط |
پنیر محلی خرد شده | ۸ ق غذا خوری |
سبزی خوردن | ۳۰۰ گرم |
نمک و زردچوبه | به میزان لازم |
طرز تهیه دیماج قزوین
مرحله اول: خرد کردن مواد لازم
ابتدا خیار و گوجه را با آب بشورید و نگینی خرد کرده و در یک ظرف ریخته و کنار بزارید. گردو را هم با گوشکوب ریز خرد کنید و کنار بزارید. سبزی را نیز پاک کرده و با آب بشورید سپس خرد کنید. پنیر را نیز خرد کنید و در یک ظرف بریزید.
مرحله دوم: سرخ کردن پیاز
پیاز را با چاقو پوست کرده و با چاقو نگینی خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید سپس پیاز را در آن ریخته و سرخ کنید. وقتی پیاز سبک شد زردچوبه و نمک را اضافه کنید و تفت دهید سپس تابه را از روی گاز برداشته تا مقداری پیاز سرد شود.
مرحله سوم: ترکیب کردن مواد لازم
نان های خشک شده را با گوشکوب یا دست خرد و پودر کنید و در یک کاسه بریزید سپس پیاز های تفت داده شده را اضافه کنید و در ادامه گوجه و خیار خرد شده را نیز اضافه کنید سپس گردو و پنیر محلی را بیفزایید و در ادامه سبزی خوردن خرد شده را به نان اضافه کنید و هم بزنید. روی کاسه یک کیسه فریزر قرار دهید و به مدت ۲ ساعت آن را در یخچال قرار داده سپس سرو کنید.
فوت و فن ها طرز تهیه دیماج قزوین
- اگر نان خشک شده در دسترس نبود می توانید نان را در مایکروفر یا تستر قرار دهید تا خشک شود.
- اگر در تهیه دیماج از پنیر کوزه ای محلی استفاده شود طعم و مزه بهتری خواهد داشت.
- از مقداری ادویه دیماج نیز می توانید استفاده کند تا دیماج خوش طعم و عطر تری داشته باشید.
- برای تزیین روی دیماج می توانید از پیاز داغ یا گردو و یا تربچه استفاده کنید تا زیبا تر شود.
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |