انواع غذا ها

طرز تهیه کشک بادمجان سرخ شده مجلسی و عالی بدون گردو

دستور پخت کشک بادمجان

کشک بادمجان یکی از غذا های سنتی و اصیل ایرانی است که با استفاده از کشک، بادمجان و سایر مواد تهیه می شود. این غذا معمولا با نان سرو می شود اما می توانید به صورت خالی نیز آن را میل کنید. امروز در کولاک طرز تهیه کشک بادمجان را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

بادمجان ۱ کیلو
پیاز بزرگ ۱ عدد
سیر ۴ تا ۵ حبه
نعنا خشک ۲ ق غذا خوری
زردچوبه و نمک به میزان لازم
کشک به مقدار دلخواه

طرز تهیه کشک بادمجان

مرحله اول: خرد کردن بادمجان ها

ابتدا بادمجان ها را با آب بشورید سپس پوست آن ها را جدا کنید و در ادامه بادمجان ها را خرد کرده و یک لایه در آبکش بچینید و سپس مقداری نمک روی آن بریزید و در ادامه یک لایه دیگر بادمجان بچینید و دوباره نمک بریزید و بزارید تا تلخی بادمجان گرفته شود.

مرحله دوم: سرخ کردن پیاز و سیر

پیاز را پوست کرده و نواری یا خلالی برش بزنید و در تابه بریزید. پیاز را تفت دهید تا سبک شود و به آن مقداری نمک و آب اضافه کنید. در ادامه مقدرای زردچوبه نیز اضافه کرده و وقتی طلایی شد پیاز را از تابه خارج کنید. سیر را نیز حلقه ای برش زده و در همان تابه مقداری سرخ کنید تا طلایی شود.

مرحله سوم: سرخ کردن بادمجان ها

بادمجان ها را با مقداری آب بشورید و با پارچه خشک کنید سپس در یک تابه روغن بریزید و بادمجان ها را در آن سرخ کنید. در آخر وقتی تمام بادمجان ها سرخ شد مقداری آب به آن اضافه کنید و درب تابه را ببندید و بزارید به مدت ۱۵ الی ۳۰ دقیقه بپزد سپس با گوشکوب آن را له کنید.

مرحله چهارم: اضافه کردن کشک و سایر مواد

در ادامه پیاز و سیر داغ را به آن اضافه کنید و هم بزنید. نعنا داغ و کشک را نیز بیفزایید و خوب مخلوط کنید. مقداری صبر کنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند سپس کشک بادمجان را در ظرف سرو ریخته و میل کنید.

فوت و فن های طرز تهیه کشک بادمجان

  1. برای تزیین روی کشک بادمجان می توانید از مقداری کشک و نعنا داغ استفاده کنید.
  2. در تهیه کشک بادمجان می توان از مقداری گردو خرد شده نیز در هنگام اضافه کردن سایر مواد استفاده کرد.
  3. میزان کشکی که استفاده می کنید بستگی به خودتان دارد و می توانید آن را کم یا زیاد کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا